Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaa

mam pytanie do mamusiek-czy duzo wam urosly piersi???

Polecane posty

Gość ciekawskaaaa

bo mi jakos tak malo a juz jestem w 7 miesiacu. do ktorego przestaja rosnac??

Gość ojjjjj
duzo! i rosna nadal! :P

Gość hmmmmmmmm
:( a mi tak wlasnie duzo nie urosly,i jetem z tego powodu bardzo zawiedziona.wogole to mam male cycki i myslalam ze chociaz w ciazy poczuje sie kobieta, ech dlaczego??:(

Gość ebusia21
oj widze że nie jestem sama troszke mi urosły ale nie za dużo:( zawsze miałam małe cycki ;) też miałąm nadzieje ze teraz choć raz mi urosną a tuDUPA !! oj może jeszcze urosną :-/

Gość ho
moja mama mnie pociesza ze mi jeszcze urosna-ta na pewno:(

Gość mi wcale
wcale mi nie urosly i ubolewam nad tym

Gość ciekaaawskaaa
a w ktorym jestes???

kwestia miseczki, przy blizniakach nawet 2 miseczki wiecej w rozmiarowce to byly, najgorzej bylo w trzecim miesiacu karmienia, bo mialam tyle mleka, ze chcialam otworzyc mleczarnie ;) (i karmilam blizniaki tylko wlasnym mlekiem!)

Gość ehhhhhhhhhhh
No sporo, żaden biustonosz nie pasuje :( Wcześniej miałam 70b a teraz to nie wiem ale żal mi tych moich koronkowych eleganckich biustonoszy....Teraz ze wszystkich mi cyce wyskakują... :( i nie mam co założyć...Ja tam miałam nieduże piersi ale wolałabym żeby takie zostały. To dopiero 5ty miesiąc podobno jeszcze przed porodem urosną bardziej :( Pewno zrobią mi sie straszne rozstępy :( I będę wyglądała jak cycolina (jestem mała i drobniutka więc jak do takiej budowy wielkie cycki??? )

Gość pooodnoszeeeeeeeeeeeee
jaki ten los niesparweidliwy!! a czemu mi nie urosly!!???dostalam rozstepow tylko nie wiem od czego!!!

musicie mi pozazdrościć... z rozmiaru 75C urosłam na razie do 80E i rosną nadal... teraz pozostaje mi juz tylko kupić \"babciowe\" staniki bo w normalne nie mieszczą mi sie cyce.. jak sie schylam to wypływają.... a to 5 miesiąc ciąży a one rosną nadal...

Gość eeeeeeeeeeeee
mino a ile masz lat? no i jakiej postury jestes?? moze to dziedzxiczne:(

Gość fiolka5
mi rosły na początku i bolały , potem tak na miesiac 1,5 stanęły, do końca 5 -go rosły znowu a teraz jestem w 6 i wydaje mi sie ze już nie rosną. W sumie to o 1 rozmiar urosły i tez nie mam za duzych piersi normalnie

Oj urosły! I jak bolały! DOść znacznie zmienił mi sie rozmiar w pierwszym miesiącu i w pierwszym miesiacu najgorzej to znosilam.Teraz się albo zatrzymał,albo się przyzwyczaiłam,że rośnie :P Pozdrawiam!!!