Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olvier Twist

Walczyc / nie walczyc?

Polecane posty

Gość Olvier Twist

Jedni tweirdza zeby walczyc o milosc, dla innych to dyshonor. Przeciez kiedy ewidentnie ktos ma nas gdzies to nie ma sensu. A moze tylko zbladzil/zbladzila i trzeba pomoc szczesciu... Jesli walczyc to jakie sa granice? To domena mezczyzn,ale okazuje sie, ze kobiety rowniez walcza,czesto uciekajac sie do podstepow, gierek. Prosze o przemyslane glosy.

Ciężka sprawa, z jednej strony ryzyko upokorzenia, gdy nic z tego nie wyjdzie, a z drugiej strony perspektywa wyrzutów sumienia, że się nie spróbowało powalczyć.

Czlowiek zakochany bedzie walczyl. I chocbys zjadl tysiac kotletow, nie przetlumaczysz mu, ze walczyc nei ma sensu ;-) Sama kiedys walczylam. Bylam wtedy jeszcze mocno smarkata, ale walczylam jak lwica. Bez skutku, przez dluuuuugo czzas. mimo porazek, wstydu, upokorzenia czasem nawet; mimo odmowy pewnego razu - ciágle walczylam! Po co? Czemu? Bo bylam zakochana i nic do mnie nie trafialo! Uparta jak osiol. Teraz sobie mysle - jak mozna walczyc o kogos kto nas nie chce!? To sie mija z celem! Na siel chcemy zmusic kogos do tego, by z nami byl? A nawet jesli bedzie, to co? Mozna z kims byc przeciez na sile, ale pokochac sie nie da!!!! Jednym slowem - zakochanej osobie nie przetlumaczysz ze nie warto. Choc tak naprawde - nie warto!! :-0

Gość top secret
Moja przyjaciolka ma chlopaka, ich zwiazek to zwiazek na odleglosc i wlasciwie przetrwal on tylko dlatego, ze on walczyl, ona miala juz chyba z 20 kryzysow, chciala zrywac, ze to nie ma sensu, ze coz to za milosc na odleglosc, ale on walczyl i sa juz ze soba 3 lata, jej postawa ulegla zmianie, nie jestem do konca pewna, czy ona naprawde go kocha, ale jesgo walka jak narazie nie poszla na marne, jak bedzie nie wiadomo, ale narazie jest dobrze, mimo, iz dalej sa para na odleglosc...