Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perrełka

Śluz a ciąża?

Polecane posty

Gość Elfinka 23
lekarka tez przepisala mi diane... rosel nie martw sie moim zdaniem w ciazy nie jestes... bo z tego co mowila mi lekarz to przy prawidlowym braniu tabletek anty. ciaza jest prawie niemozliwa

Gość Elfinka 23
rozumiem cie doskonale...

Gość Perrełka
Dzięki za odpowiedzi, bo już trochę schizuję. Z testem muszę poczekać do przyszłego tygodnia, kiedy pojadę do mojego TŻ i razem zrobimy. Więc póki co, to się wszędzie doszukuję niepokojących objawów. pozdrawiam!

A ja jeszcze raz zawrócę Wam głowę. Bo skończyłam w czwartek tabletki i zawsze po skończonym opakowaniu przed @ mam gęsty, biały śluz a teraz cały czas czuję jakbym miała mokro i śluz jest bezbarwny i rościągliwy, tak mam od wczoraj. A w jajnikach zamiast silnych skurczy jak zwykłe mam lekkie ukłucia i mrowienia. Dodam, że zapomniałam tabletki i jak ją wzięłam to zdążyło minąć 12h, a współżyłam wtedy. Co o tym sądzicie?

Gość lalllka
a ja taki mimo ze tabsow nie biore bo nie musze tesh mam przed@ ostatnio mialam tydzien przed przez 1 dzien...sama nie wiem czemu moze przez zaburzenia hormonalne bo ma nieregularne okresy...

Gość lalllka
a ja taki mimo ze tabsow nie biore bo nie musze tesh mam przed@ ostatnio mialam tydzien przed przez 1 dzien...sama nie wiem czemu moze przez zaburzenia hormonalne bo ma nieregularne okresy...

Gość yourillusion1
Jakaś paranoja. Na to czy jesteśmy w ciąży składa sie milion czynników i objawów a nie to czy śluz jest gęsty i jaki ma kolor. Jesteśmy kobietami więc to ze coś nam wypływa i jaką przybiera konsystencje to sprawy bakteryjne. Jak chce wam się wymiotowac bo coś wam zaszkodzi tez zaczynacie kupować ubranka dla dzieci. Litości