Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myśleć

Kac moralny po pocałunku??

Polecane posty

Gość nie wiem co myśleć

Wczoraj troche wypiłam....od 2,5 miesiąca jestem sama i strasznie mi z tym.Pojawił się na imprezie znajomy-taki tam kolega-raczej sie dobrze nie znamy:/No i trochę potańczyliśmy....i pocałował mnie.Dziwnie mi z tym,nie chcę wyjść na jakąś łatwą pannę.Nigdy tak nie zrobiłam wcześniej...strasznie mi głupio...Powiedzcie coś proszę.....

Gość nie wiem co myśleć
upup

Gość a podoba ci sie
on chociaz trochę?

Gość nie wiem co myslec
Nie bardzo...to nie jest mój typ...jest spoko..ale to nie to..po prostu bardzo popłynęłam....zapomniałam sie.Nigdy mi sie to nie zdarzało wcześniej....Nie wiem czy mu to napisac i przeprosic czy co??

Gość Wzięłaś mu penisa do buzi
?

Gość balbeks
nic nie rób! jeden pocałunek to jeszcze nic nie znaczy i to przecież on cxie pocałował, wiec niech sie tłumaczy, a jutro juz ci minie kac... znam z autopsji pozdro

Gość nie wiem co myslec
Dzieki za rade....czuje sie jakbym znowu miala 16 lat..jak jakas malolata....Dzieki nie zadzwonie:)Niestety mieszkam w malym miescie i takie wiadomosci dosc szybko sie rozchodza...Nie chce popsuc sobie opinii.

Gość balbeks
w malych miescinach ludzie zawsze znajda sensacje, nie przejmuj sie tym, kogo obchodzi opinia pań z legionu moherowych beretów??????????????????????????

Gość nie wiem co myslec
Dzieki:)za pocieszenie...Bardzo czuje sie samotna i po prostu jak wypilam to hamulce puscily...ojej musze na siebie uwazac teraz...Dzieki bardzo:)