Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bąbella

czy wstydzicie sie swojego partnera?

Polecane posty

Gość Bąbella

ja niestety coraz częściej sie na tym łapie. Mój facet czasem powie coś głupiego albo jakoś nieodpowiednio sie zachowa a mi jest wsyd. Czy w prawdziwej miłości jest miejsce na takie uczucia?

Gość Sindbad Żeglarz
daj sobie z nim spokój w takim razie. potem będzie za późno.

Gość czasami i coraz częściej
niestety tak .........

Gość rozdwojona_
jeśli czujesz coś takiego to powiedz o tym swojemu chłopakowi,może potrzebuje on lekkiego wychowania w tych sprawach.Inaczej po jakimśczasie to nawet nie będziesz chciała z nim nigdzie z nim wychodzic,w najgorszym wypadku wasz związek się skonczy

Gość gobi
a mój oszołom lezie ze mną do sklepu i wybrzydza nad wędliną albo w lokalu pyta się czy schabowy jest żylasty,ja mówię zawsze żeby nie robił obciachu - ale to wszystko raczej jest śmieszne niż zawstydzające.

Nie rozumiem dlaczego ty sie masz wstydzic za niego. Przeciez to osoba dorosła (tak myslę) i wie co robi i co mówi. Każdy odpowiada za siebie :-D

Gość hanka24
Ja tak mialam, wstydilam sie mojego chlopaka i nic z tego nie wyszlo... moim zdaniem w zwiazku nie ma miejsca na takie uczucia...to jest moze niesprawiedliwe ale dla mnie facet musi byc na takim samym lub wyzszy poziomie intelektualnym niz ja. Z tamtym facetem zerwalam, teraz od roku jestem w nowym zwiazku i jest super, jeszcze ani razu sia nie wstydzialm...poprostu nadajemy na tych samych falach...

Gość gość
Skoro wstydzisz sie swojego partnera czyli jego razacych zachowan ,to daj sobie z nim spokoj,

Gość Bąbella
Za późno, jedno ma 12 a drugie 10 :D pozdrawiam🖐️