Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel1221

miesniaki

Polecane posty

Gość angel1221

poszukuje nauralnych metod leczenia miesniakow macicy

Gość kajaa1976666666666
Witaj, Ja ostatnio leczylam stan zapalny antybiotykiem i dodatkowow bralam opakowanie Lutenylu-i zrobil mi sie miesniak na przedniej scianie macicy! Szok! Lekarz mowi,ze to mozna zostawic tylko kontrolowac czy nie rosnie-ale ja tez chcialabym sie tego pozbyc-najchetniej naturalnymi sposobami!Moze ziola?Homeopatia?

Gość miluś
44 lata,kilka dni temu miałam łyżeczkowanie macicy z powodu zdarzających się dwukrotnie krwawień występujących poza normalnym cyklem miesiączkowym. Mój lekarz prowadzący zalecił łyżeczkowanie. Zabieg miałam w znieczuleniu ogólnym , które bardzo źle zniosłam. Dlugo nie mogłam dojść do siebie , było mi słabo , maiałam nudności, byłam bardzo słaba . Po 3 kroplówkach doszłam w końcu do siebie po około 12 godzinach ( w szpitalu wraz ze mna były tez inne panie i one wieczorem wypisano do domu) . Mnie wypisano nastepnego dnia. Poza tym czuje się dobrze , trochę boli mnie w okolicy krzyżowej jak za duzo chodzę. Dostałam dwa tygodnie zwolnienia lekarskiego i odpoczywam. Wszystko byłoby bardzo dobrze , gdyby nie ta okropna narkoza. Piszecie Panie o innej metodzie narkozy. Myślę, że jest do rozważenia dla takich kobiet jak ja. Pozdrawiam was wszystkie.