Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka1984

zmiana dnia

Polecane posty

Gość kropeczka1984

biorę tabletki anty i nurtuje mnie jedno pytanie czy moge zmienic dzien wystapienia okresu (na przyklad z piatku na wtorek) a jesli tak to w jaki sposob tego dokonac??

Gość zaciśnij zęby
jak najmocniej

Gość Ja wylacznie
Wiem, ze mozna ale nie wiem jak.

Gość kokoijk
a nie łatwiej zapytać lekarza bądąc u niego lub zadzwonić?

Gość ona...25
Ja własnie przesuwam sobie okres. Dostawałam zawsze w sobote i nie za bardzo mi weekend odpowiadał. Czy da się ? Tak, ale nie w ciągu jednego miesiąca. Jak bedziesz miała 7-dniową przerwe to skróć ją np. o jeden dzień (dostaniesz dzień wczesniej w kolejnym miesiącu okres). Kolejną przerwe mozesz skrócić o 2 dni itd. Odradzam zbyt drastyczne skracanie przerwy

Gość sprawdz w ulotce
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡

ja przesunelam sobie o trzy dni, ale nie w ciagu jednego cyklu. Co drugi cykl brałam o jedną tabletkę mniej czyli raz 21 w następnym 20, potem 21 itd i wtedy okres pojawiał się o jeden dzien wczesniej. Nie chciałam robić tego drastycznie więc zajęło mi to sześć cykli.

Gość ona..25
Brałas mniej tabletek? Hmmm.... mi ginekolog odradzał zmniejszać ilość tabletek. Bezpieczniej jest skrócić przerwe. Kiedy zmniejszasz ilość tabletek moze dojść do zmniejszenia skutecznośc antykoncepcyjnej