Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam prezentu

prezent dla chlopaka cos fajnego i niedrogiego

Polecane posty

Gość szukam prezentu

prosze pomozcie mi, nigdy nie kupowalam chlopakowi nic, to jest moj pierwszy, chce zeby mu sie spodobal.

Gość ona..25
ILe on ma lat?

o mi też pomysły by się sprzydały :) ja mysle, nad kupieniem ramki, ale nie takiej zwyklej stojacej, tylko na takie duze zdjecie, zeby powiesic na scianie, to tylko sama szybka :) i tam zdjecie moje :)

Gość szukam prezentu
24

Gość szukam prezentu
pomysl ze zdjeciem, super, ja swojemu dałam, fotke w ramce, ucieszyl sie bardzo, jeszcze z tylu zdjecia napisałam kilka słow :). jeszcze jakies pomysly?? czekamy :)

Gość szukam prezentu
książek nie czyta :( niestety i chocbym nie wiem ile bym mu kupila ksiazek, nie ruszy zadnej... no chyba ze mu kupie ilustrowana kamasutre? co myslicie?

Gość ona..25
Mozesz nagrać mu sama płytke z ulubionymi jego piosenkami

znajdz kogos kto niedrogo namaluje mu twoj portret lub chociaz naszkicuje.. lub idz do fotografa i zrob sobie swoj delikatny akt w bieliznie..

Gość kup mu może
kalendarz z waszymi zdjęciami, albo taki w antyramie z twoim zdjęciem lub waszym. na allegro jest sporo i niedrogich - jest w czym wybrać.

wiesz pomysł z ilustrowana kamasutra nie jest taki zly:D:D:D chyba mam pomysl. ja swojemu pod choinke kupie ta ramke i kamasutre. to chyba zaciekawi go najbardziej :)

Gość ona..25
Kategorycznie odradzam akty swoje! Rozstaniesz sie moze kiedys w kłótni z facetem i potem bedziesz sie bac ze zacznie te fotki upubliczniac. Moja koleżanka miała kiedys taki przypadek. Strasznie wtedy biedaczka wstydu sie najadła

Gość szukam prezentu
nie, no aktu swojego mu nie dam , ma od czasu do czasu na zywo ;) heh, ale zeby wlasny akt...nie, to odpada, i tez niestety odpada plyta z piosenkami, bo osttatnio mu dalam :(. zastanawialam sie na kalendarzem z naszymi fotkami i nad kamasutra... co lepsze?

Gość ona..25
A z jakiej okazji jest to prezent??

Gość szukam prezentu
wlasciwie to beda 2 okazje, urodziny i gwiazdka. wiec na dobra sprawe potrzebuje 2prezentow...

Gość ona..25
Wiec Hmmmm..... przypomniałam sobie, ze kiedys słyszałam o dziewczynie która dała swojemu chłopakowi w prezencie... krzyzówke, którą sama ułożyła. Hasłem było KOCHAM CIE... Ponoć prezent bardzo spodobał sie chłopakowi. Skoro masz dwie okazje to jesli dasz na jedną z nich taką krzyzówke to to bedzie fajny pomysł Oczywiści mozesz inne hasło wymyślić:)

Gość szukam prezentu
:) fajny pomysl :)) chyba go wykorzystam ;) a mam pytanko odnosnie tego, on wpisywal sam hasla, ze mu wyszlo to glowne, to ona juz mu to przygotowala?

Gość nagonka
ja sama często coś robie, jakąś ładną kartke, świeczke, serduszko z masy solnej. ramke na zdjęcie sama czymś ozdabiam. ostatnio miał urodziny i kupiłam mu plecak na mikołaje planuje mu zrobić świeczke i kartke na szydełku a na gwiazdke aniołka z masy solnej i upiec pierniczki w kształcie serduszek

Gość szukam prezentu
ja niesttey nie jestem zbyt uzdolniona artystycznie :( ale masz bardzo fajne pomysly

Gość nagonka masz
bardzo fajne pomysly!szczegolnie podobaja mi sie pierniczki w ksztalcie serduszek :).Pozwolisz,ze ja tez skorzystam?;)

Gość ona...25
Ona sama ułozyła całą krzyżówke, pytania, rozrysowała format krzyzówki. Najlepiej zobacz gazety z krzyzówkami. Pod krzyzówką były krateczki na hasło, w którym wpisywał litery z zaznaczonych w krzyzówce krateczek

Gość szukam prezentu
czyli on rozwiązywal krzyzowke ? tak?

Gość tak on rozwiazywal krzyzowke

Gość szukam prezentu
okk pytalam zeby sie upewnic, super pomysł :) jeszcze jakies?

Gość szukam prezentu
ok, ja zmykam... chyba skorzystam z pomysłow :) dzięki za wszystko, pozdrawiam. papa

Gość anieleczka
ja swojemu kupuje na urodzinki w tym roku sweterek , bo chodzi ciagle w jednym, ale czeka mnie jeszcze prezent na gwiazdke i tutaj mam juz problem, co mu kupic.

ja mam pomysł jak dla mnie świetny:) Kupujesz około metra polaru to zależy od wielkości miśka , poduszki którą chcesz zrobić. ja np kupiłam czerwony zapłaciłam coś ponad 15 zł wyciełam wielkie serce,(2) zszyłam je ze sobą zostawiając otwór , mama wyszyła mi muliną napis kocham cię a po drugiej stronie oczy nos i buzia (takie sweet:D), potem wypchałam gąbką porwaną na małe kawałki i zszyłam prezent cudny używany jako misiek-poduszka. Robiłam jeszcze takie rzeczy dla kumpelek np penisa na 18:P kwiatka dla kolezanki i świetne wychodziły w sumei to i niedrogo bo wydatek rzędu około 25 zł licząc polar mulinę jakieś wstążeczki:) a gąbkę ja dostałam od taty chłopaka ale myślę że jeśli pójdziesz do jakiejś firmy produkującejj meble dadzą Ci gąbke nawet posiekaną już bo tata mouego chłopaka właśnie tak zrobił:D a chłopak z prezentu byl bardzo zadowolony:)