Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam prezentu

prezent dla chlopaka cos fajnego i niedrogiego

Polecane posty

Gość mik876
Nie macie pomysłu na prezent dla faceta? Mnóstwo fajnych gadżetów znajdziecie na emilosc.pl A dla Pań polecam bieliznę na każdą okazję

ja dałąm kiedyś fotoksiążkę z naszymi zdjęciami:)do tej pory ją oglądamy:) wszystko mozna podpisać i wogóle fajna sprawa:)

Gość kfiatek09
http://wwolnym-czasie.blog.pl/ koszyk na wino nie tylko dla chłopaka czy dziweczyny ale i ciotek, wujków, na wieczory panieńskie, kawalerskie, z okazji ślubów czy na 18-tki

Witam, ja też szukam czegoś dla faceta, nie mam już pomysłów. W tamtym roku dałam mu na urodziny gazetę z jego zdjęciem w antyramie, bardzo się cieszył :) Także chciałabym coś w tym stylu, taniego i fajnego :) Co radzicie? Jeśli byście taką gazetkę sprezentować to polecam zajrzeć tu http://www.gazetomania.pl/prezent-na-30-urodziny#opening. Sprawdzony pomysł na 30 urodziny :)

Gość oli37
Coś fajnego to fotokubek www.cotofoto.pl prezent orginalny wstawisz wasze zdjęcie, albo tylko swoje ja tak zrobiła i prezent mi się udał chociaż raz :)

Gość gość
ja mojemu chłopakowi tamtym roku (tylko to na walentynki) kupiłam ładne ozdobne pudełko, zrobiłam drugie dno pod które włożyłam MP3 z jego ulubioną piosenką i napisałam mu baardzo długi list a na samym końcu listu napisałam ps. czekam na Ciebie pod blokiem. I zwyczajnie zostawiłam mu na klatce i zadzwoniłam do drzwi ;) tyle że my mieszkamy 300 km od siebie i wtedy to były nasze takie pierwsze spotkania ;) poza tym mój kochany jest strasznym romantykiem i jemu się to podobało ale nie każdemu musi ;) lubię jak działa wyobraźnia a nie banały ;)

Gość gość
ramki, zdjęcia, serduszka, ludzie... jak można dać taki prezent 24letniemu facetowi? :o Przecież to dziecinada. Dobrze, że nie mam obecnie faceta, nie muszę główkować co kupić ;).

Gość gość
Kiedy wy baby w końcu zrozumienie że nie musicie nic kupywać , że najlepszy prezent dla faceta to kobieta która wie jak mu zrobić dobrze, ale nie tak na odwal się tylko tak z zaangażowaniem i pasją

Gość Karnemo
myślę że dawanie komuś zdjęcie własne nie jest skromne ja bym bardziej myśała nad czymś innym. Twój chłopak lubi gry? mże jakąś gre na komputer?

Gość gość
Jest z czego wybierać w sklepie internetowym – www.oazaprezentow.pl Sporo inspiracji, prezenty dla każdego, dużo artykułów, których w innych sklepach się nie uświadczy. Wysyłka jest robiona błyskawicznie, nie ma też problemu z kontaktem mailowym, szybko odpowiadają na wiadomość. Ogólnie – obsługa kulturalna i pomocna.

Gość gość
Myślałaś może o czymś praktycznym? Bo jednak mężczyźni wolą coś użytecznego a nie tylko fajnie wyglądającego do położenia na półce. Ja na każde urodziny rodziny i znajomych kupuję perfumy z www.zapachowiec.pl może nie mają tego flakonu z logiem ale zapach identyczny a te męskie utrzymują się nawet dłużej.

Gość gość
Na Prezent Marzeń masz np. śmiesznie tanie loty awionetką, więc zakładam, że prezent w takim kierunku będzie spoko. Ewentualnie jakaś fajna fura, albo motoparalotnia? Na pewno coś ekstremalnego, bo większość facetów lubi takie klimaty ;-)

Gość gość
Kup mu alkohol, a najlepiej whisky. Sprawdź http://squadwhisky.pl możesz dorwać coś w bardzo dobrej cenie