Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona1987

swedzi i piecze pomozcie co to ???

Polecane posty

Gość zrozpaczona1987

ostatni skłoniłam sie na pierwszy stosunek z moim chłopakiem, a nastepnie wystapiło swedzenie i pieczenie, robilismy to z prezerwatywa, czy to uczulenie na prezerwatywy ?? pomozcie prosze:(

Gość Jestes w ciazy napewno

Gość zrozpaczona1987
to nie ciaza !!

Skoro wiesz ze to nie ciaza to po co pytasZ? ja mysle ze ciaza :D:P

Gość zrozpaczona1987
bo nie ciaza bo moj chłopak nawet nie skonczył :P

Gość zrozpaczona1987
prosze o jakas powazna odpowiedz, bo na prawde nie wiem juz co mam robic :(

Gość he he he
twoj chlopk cie zarazil ...a co to za stosunek jak chlopk nie skonczyl..

Gość agatekk
najlepiej idz do lekarza, to może być uczulenie na lateks, choć to mało prawdopodobne, może cie czymś zaraził

Gość jak to co
możesz mieć uczulenie na lateks, ale równie dobtze może to być grzybica czy inna infekcja. nic innego nie możesz zrobić, tlyko udać sie do gina.

Gość zrozpaczona1987
nie wiem czy to gzrybica, bo podobno przy grzybicy wystepuja inne objawy, a nie tylko swedzenie i pieczeni :| a do lekarz troche sie wstydze isc

Gość Natuśka
Nie wstydz się.Zapytaj jakąś dobrą koleżanke,bo widze,że tu nie ma ludzi,kturzy umią odpowiadać normalnie!

Gość Natuśka
Idz do lekarza.Albo poszukaj coś na interanecie.Jest mase stron,Wpisz w wyszukiwarce,np:Choroby płuciowe albo coś innego powinna wyskoczyć Ci jakaś ciekawa strona.

Gość zrozpaczona1987
tak ale za bardzo nie mam takich kolezanek ktore by sie orientowały w tych sprawach :|

Gość nnnnn_
obtarł Ci :o

Gość Warszawa2005
Oczywiście, że uczulenie na prezerwatywy! Ja to miałam dopóki nie zaczęlismy używać Durexa - drogi, ale przynajmniej komfortowy.

Gość zrozpaczona1987
juz nie wiem co mam robic :(

Gość zrozpaczona1987
uzywalismy durexa

Co za glupota :-o ! Zabierasz sie za seks i nie wiesz, ze facet NIE MUSI skonczyc zeby doszlo do zaplodnienia? :D

Gość Natuśka
to poszukaj na necie.Jets dużo stron np. www.epacjent poprostu wpisz w wyszukiwarce.Ja oststnio też miałam jakieś swędzenie i poszukałam na necie,dziewczyny radziły maści i globółki,więc pospisywałam nazwy i poszłam do apteki,kupiłam takie globułki i przeszło.Czasem jak jest coś bardzo niepokojącego,lepiej iść do lekarza.

Gość felka
to uczulenie na latex. znam to dobrze i wspolczuje! kup lactovaginal chyba tak to sie nazywa. jest w aptece bez recepty. globulki dopochwowe. 2 dni i po krzyku

Gość zrozpaczona1987
daj spokoj z ta ciaza bo wiem ze to nie to i spadaj z tego forum bo pytam sie powanie!!

Gość zrozpaczona1987
szukałam na necie, ale tam nie ma za wiele o tym, a choroby sa rozne i kazdej towarzyszy swedzenie i pieczeni, ale oprocz twgo sa rozne czynniki , a ja mam tylko to swedzenie

Gość jak to co
no nie, chłopakasię nie wstydziłaś, wybacz wulgarnośc, bez problemu przed nim nogi rozłożyłaś, a do lekarza wstydzisz sie iść????????? no nie, wymiękam po porstu :o ginkeolog miejsc intymnych kobiet ogląda kilkanaście dziennie, w najróznieszym wieku i stanie, więc nie rozumiem kompoletnie czego tu się wstydzić? chyba zdrowie jest najważniejsze? bo może to być uczulenie, ale tez nie musi. czasem świad i pieczenie to jeden z pierwszych objawów grzyba. zresztą, prędzej czy późnije wizyta u gina Cię nie ominie, jak byłas na tyle dorosła, żeby sie seksić, to powinnaś być na tyle dorosła, żeby rpzumieć, że lekarz ginekolog nie gryzie.

Gość lekarz obowiązkowo
Pierwszą i konieczną żeczą jaką powinnaś zrobić jest udanie się do lekarza i nie ma co mówic że się wstydzisz!!!Jeśli będzie to twój pierwszy raz u ginekologa to w sumie cie rozumiem też tak miałam-wstyd itp... ale tym nie masz sie co przejmować. Idź do gonekologa kobiety tak bedzie ci łatwiej.nie masz co sie wstydzić bo ona na codzień styka sie z takimi problemami i to dla niej nic nowego!!!Nie możesz zlekceważyć tego pieczenia bo może to się przerodzic w coś o wiele poważniejszego!!!!Jutro ponioedziałek- gnaj do gienia czym prędzej. Zdrówka życzę ;)

Gość Natuśka
Chyba zostanie mi poradzić Ci,żebyś faktycznie poszła do lekarza.Pomyśl,jeśli faktycznie jesteś uczulona na lateks to odrazu dowiesz się o innych matodach zapobiegania ciąży,bo zapewne nie będziesz mgła stosować prezerwatyw.Nie bój się...To naprawde jest ludzkie.A tam nie chodzi się co tydzień tylko raz na długi czas

Gość zrozpaczona1987
chyba jednak bede musiała isc :| ale narazie ide na obiad i jesli mozecie prosze o dalsze porady z gory wielkie DZIA :)

Gość jak to co
QR*#!!!!! a skąd wiecie, ze to akurat uczulenie na lateks????????? w waszym przypadku akurat tak było, a może u niej być całkiem inaczej. taak, najlepiej, zacząć sie leczyć domowymi sposobami (lactovaginal, clotrimazol czy inne rzeczy bez recepty) a ginekologa najlepiej odwiedzić tuż przed porodem może????????? bo wcześniej po co, przez te kilka lat to dobre ciotki-klotki pomogą, poradzą :o gin naprawdę nie gryzie, a przynjamnije człowiek nie gubi sie w domysłach co to może być :o i abstrahując od dolegliwości autorki, przy takim podejściu od lekarzy nie jest dziwne, że trafiają do nich kobiety z zaawanoswanymi infekcajmi czy nowotworami :o bo wstyd iść do "tego" lekarza :o matko, i mamy niby XXI wiek :o

Gość Natuśka
Pa

Gość zrozpaczona1987
a moze i masz racje najpierw sprobuje domowymis posobami :)

Gość zrozpaczona1987
a teraz mykam na obiadek bo mi stygnie :) od razu lepiej sie czuje bo juz myslalałam ze zbzikuje :) DZIA jeszcze raz