Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona1987

swedzi i piecze pomozcie co to ???

Polecane posty

Gość jak to co
yyyyyyyyyyyy, Ty nie wyczułas ironii??????? to może faktycznie zmykaj na obiadek :o:o:O

Gość hahahaahahahahhah
:):):)

Gość zrozpaczona1987
sorki nie zczaiłam :) ale nadal martwie sie ta wizytą u lekarza :(

Gość Jestes w ciazy napewno
Ożesz kurwa mać ~!~ 😠 pieprzysz sie , wymachujesz tyłkiem na lewo i prawo i sie nie boisz, nie wstydzisz.. a do lekarza nie chcesz iść? :-o

Gość zrozpaczona1987
spadaj z nim jestem juz od roku i a lekarza nie znam, ani nie mam zamiaru poznac i nie chce zeby mnie tam dotykał,

Gość zrozpaczona1987
co ztym zrobic :(

Gość Natuśka
Ludzie oceniacie tA dziewczyne chyba po sobie...Jak można napisać,że wywija dupskiem na prawo i lewo,,,itp.Jesteście chorzy! Dziewczyna prosi o pomoc,a wy co?Oby was to nie spotkało.

Gość zrozpaczona1987
dzieki Natuska za wsparcie:) ktos jednak mnie rozumie

Gość jak to co
to "wywijanie dupskiem" jak dla mnie jest przenośnią :P tak, żeby pokazać kontrast między tym, że seksu się nie wstydziła ale lekarza już sie wstydzi :o co to zanczy :lekarza nie znam" :o nikt nie każe iść do mężczyzny, ginekologami sa tez kobiety. a jak już napisałam, skoro jest się na tyle dorosłym, żeby seksić sie, to powinno sie byc na tyle dorosłym, żeby nie wstydzić sie lekarza.

Gość Pomóżcie
Ja już byłam kilka razy u ginekologa i nadal się wstydzę,ale zdrowy umysł podpowiada,że jak mam cierpieć,bo mnie swędzi lub w przyszłości nie mieć przez to dzieci to wolę iść do lekarza.

Gość NO NIE
A MOŻE NIE UMYŁAŚ SOBIE JESZCZE I DLATEGO SWĘDZI I PIECZE...

Gość Natuśka
Idz do lekarza...Ja też nadal się wstydzę,bo to nie jest miłe,ale konieczne.

Gość Kezlok
Napewno stulejka Ci sie robi !

Gość Natuśka
Co to jest ta stulejka???

Gość jak to co
kurcze, a ja jakoś się nie wstydzę. musze iść, to idę. rzecz dla mnie naturalna. dodam jesczez, ze moja pierwsza wizyta u gina była jak jesczze bnyłam dziewicą, i to nie dlatego, że mi coś było, ale raczek tak kontrolnie, bo się przeraziłam, jak moja koleżanka miała torbiel. wstyd wstydem, ale nie może on przesłaniac zdrowego rozsądku, jak ktoś słusznie zauwazył.

Gość martusia21
Dziewczyna ma problem ale nie tylko ona ma taki problem... jest wiele kobiet z takimmi problemami . w takiej sytuacji powinna isc do lekarza. Ginekolog pomoże jej i doradzi. Mówie CI przełam się i idz wcale nie bedzie zle.Sama jestem kobietą i wiem cos o tym........A tymi ludzmi ktorzy dzis na forum mówili Ci takie rzeczy to nie masz co sie przejmowac bo oni nie wiedzą co piszą. sa niedojrzali poprstu. a w tym ze sie kochalas ze swoim chlopakiem ktorego znasz od roku to nie ma nic dziwnego Skoro to byl Twoj pierwszy raz i znim to znaczy ze znasz go dobrze i kochacie sie skoro sie zdecydowaliscie na współzycie.a skoro wspolęyjesz z chopakiem to tym bardziej powinnas chodzic do ginekologa jestes juz kobiętą dojrzalą wiec musisz sie przelamac bo wizyty u ginekologa sa potrzebne kazdej z nas.

Gość jak to co
stulejka to u chłopców. jak skróka z napletka jest zaciśnięta na żołędzi nie może zejść przez to.

Gość jak to co
hohoho, ale żes martsuia teraz walnęła "dojrzałą" mowę :D:D:D to, ze ktoś z kimś śpi nie znaczy wcale, ze jest dojarzły :P a wypowiedzi autorki bynjamniej o jej dojrzałości nie świadczą :P

Gość martusia21
daj spokój chcialam dziewczyne pocieszyc ma problem a ty jej w nim nie pomagasz więc wymiataj stąd!!

Gość Kezlok
Napewno stulejka Ci sie robi

Gość zrozpaczona1987
jaka stulejka ?? co wy mi tu piszecie?? :| ja mysle ze to tylko zwykłe otacie lub podraznienie

Gość jak to co
taak, pocieszyć :o a co jej po pocioeszaniu, hę? najlepiej napisać, że "oj, jakaś ty biedna, posamruj sie czymś tam, to na pewno przejdzie" :o tu nie ma nioc do pocieszania, powinna pójść do lekarza i tyle. a jeżeli nie dorosła do wizyt u gina, to nich poczeka z seksem tez aż w końcu dojrzeje. pocieszanie i umacnianie w przekonaniu, że "to nic takiego" tutaj jewst zupełnie nie na mijescu. i nie będę spadać, bo takimi inafntylnymi panienkami ktoś czasem musi w jakiś sposób wstrzasnąć :P tobą też :P