Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewytrzymująca

BÓL GŁOWY!

Polecane posty

Gość niewytrzymująca

Od wczoraj po południu boli mnie głowa, tak gdzieś w górnej części po prawej stronie! Ból nasila się gdy gwałtownie nią ruszę! Nigdy takiego czegoś nie miałam! Żadna tabletka przeciwbólowa nie pomaga! Może wy wiecie co może mi dolegać, bo zaczynam się poważnie martwić! Pomóżcie proszę!

Gość niewytrzymująca
Zapomniałam dodac, że często kręci mi się od tego w głowie! Proszę was, pomóżcie!

Gość lilka24
jeśli jest to ból pulsującu to najprawdopodobniej jest to migrena

Gość Ja miałam kiedys
tak silny ból głowy, że przy każdym najmniejszym ruchu myslałam, że zwariuję. Okazało się, że było to zapalenie ucha wewnetrznego. Jesli ból rzeczywiście jest bardzo silny i pojawił się nagle to idź do lekarza pierwszego kontaku, który pewnie skieruje Cię najpierw do laryngologa, a jeslli nic nie wykryje to do neurologa ( zapalenie ucha wewnetrznego jest w stanie okreslic neurolog). Nie wiem czy u Ciebie jest to samo, zresztą to lekarz stawia diagnozę. Idź zatem lepiej do lekarza.

Gość niewytrzymująca
To jest właśnie taki ból pulsujący, ale ja nigdy nie miałam migren! Jeżeli on nie ustanie do jutra, to chyba jednak udam się do lekarza!

Gość Ja miałam kiedys
Nie mówię, że to jest akurat zapalenie ucha wewnętrznego, ale mój ból też był pulsujący. To tak dla ścisłości :). Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka.

Gość Sonia

To może być migrena, tez kiedyś miałam podobnie, ze bardzo mnie bolało a do tego kręciło mi się w głowie i tez próbowałam różnych proszków i dopiero pomógł gardan, jest dużo silniejszy niż większość tabletek a na pewno niż te, które brałam i dzięki niemu pozbyłam się bólu