Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie

jeśli przed chwila pekła nam gumka to...

Polecane posty

Gość pomóżcie

postinor moge wziac jutro czy koniecznie dzisiaj??? Jeśli moge jutro to w jakiej aptece bedzie najtaniej???

to teraz niech juz leci na zywca ...a jutro sobie kupisz w aptece:D

Gość ale najpierw
musisz iść do lekarza po recepte.Poza tym może być jutro-spokojnie

Gość pomóżcie
dzieki za rady !!!Postinor załatwiliśmy w 20 min od znajomego lekarza!Wiec tabletke wzięłam po ok. dwóch godzinach,mam nadzieje ze lekarstewko bedzie skuteczne!!!!Czy to prawda ze teraz po zarzyciu postinoru moge pozwolić sobie na małe co -nie-co bez zabezpieczeń???

Gość co za idiotka
no nie wierzę-przed chwilą zesrana,że im pękła guma a z chwilę jeszcze na bezczelnego pyt czy może dalej swawolić bez zabezpieczeń:O to trzeba być pojebanym-nic się taka nie nauczy!o zgrozo!!!

moja rada jest taka zebys sobie najpierw poczytala forum o postinorze i zobaczyla co to za \"lekarstwo\" wlansie wzielas, najpierw sie zacznij modlic abys nie miala skutkow ubocznych, a pozniej zebys jeszcze kiedykolwiek zaszla w ciaze, bo istnieje teoria ktora przedstawil mi moj ginekolog ze nawet po kilku latach moze dopiero wyjsc nie pozadane dzialanie pastinoru czyli brak dziecka, sama bralam i wiem jak pozniej rozwala sie caly cykl i wyczekujesz miesiaczki jak zbawienia, a jak sie pojawi to jajniki napierdalaja bo innego slowa nie znajde na okreslenie tego bolu, a tobie jeszcze seks w glowie dziewczyno modl sie aby wszystko bylo dobrze i nie bylo ciazy pozamacicznej..... powodzenia i jeszcze raz odsylam na forum o postinorze, mi pomoglo przetrwac tem straszny okres....

Gość do gapci
hahaha ale Ci ktos bajek naopowiadał biedactwo... To prawda ze postinor to nie lekarstwo ale antykoncepcja i działa tak jak tabletki antykoncepcyjne przecież... Do zapłodnienia oczywiście nie zachodzi odrazu po stosunku tylko właśnie ok 72h po, wieć do tego czasu można się zabezpieczyć, a jeżeli jajeczko już się zdażyło zagnieździć w macicy to lipa, ale dziecku nic nie będzie. Ciąża pozamaciczna ogólnie czasem się zdarza a przy postinorze to baardzo rzadkie... Skutki uboczne nie są mile z tego co słyszałam, ale nie wiem bo jak ja wzięłam po ok 25h od stosunku postinor to nie miałam absolutnie rzadnych skutków ubocznych... A co do pytania czy mozna się kochać bez niczego po zażyciu postinoru : Oczywiście, że nie!!! Nawet na ulotce pisze, że każcy stosunek odbyty po przyjęciu postinoru będzie nie będzie nim zabezpieczony... pozdro

Gość nika001
jesli gumka pęknie wam pod koniec cyklu to wogole nie trzeba sie przejmowac. Mowie o 3- 4 dniach przed miesiączką. My wtedy niczego nie stosujemy od 2,5 roku :-). i jest okey.

Gość pomózcie
dzisiaj dostałam okres!Zupełnie normalny,wcale nie bolesny.Opóznił mi sie chyba o 4 dni ,póki co zadna tragedia sie nie dzieje!Skutków ubocznych nie zaobserwowałam

Gość szylka
No to się ciesz.