Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony facet

Czy zdrada w necie jest możliwa

Polecane posty

Gość zaniepokojony facet

Jestem w stałym w związku od prawie 5 latek. bardzo kocham swoja dziewczynę i wogole oddałbym jej wszystko. Od kilku tygodni mailuje z jedną kobietą (od kilku dni tez czasem też czatujemy czego nigdy w zyciu jeszcze nie robiłem). Trochęflirtujemy ale wygląda na to że przeradza się to w coś niby powaznego mimo że w necie. Ona pisze że nie może żyć bez moich maili itp. Czy to jest zdrada? Nawet jesli nigdy nie widziałem tej dziewczyny, noigdy nie dotykalem całowałem?

Nie jest możliwa. Ale daj sobie spokój z tymi mailami i czatami, a swój czas poświęć dziewczynie. :D

Gość jest mozliwa jak najbardziej

Gość zaniepokojony facet
a to takie rózne opinie troszkę przedstawiacie. Kurcze może macie rację. Chyba sobie dam sobie spokój. Mma nadzieję że jej nie zranie dzięki wielki za opinie. czekam na jeszcze

Gość jejku zostaw te maile
czy czulbys sie dobrze, gdyby twoja dzieczyna robila to samo z kims innym. czy byloby to w porzadku? pomsyl jak ty bys sie poczul na jej miejscu. nie wart pisac z kims, kogo nawet dobrze nie znasz

Gość uwazam ze jest mozliwa
teraz nie jestem w zwiazku i jest ok, ale gdybym byl to bym zmienil przynajmniej charakter maili jesli nie daloby sie to koniec bym zrobil. zdrada psychiczna i takie oszukiwanie partnera to cos niefajnego . ja bym nie chciual zeby moja partnerka tak robila pozdrawiam :)

Gość zdrada nie jest mozliwa
przez net. to jakaś paranoja. ale z tego co piszesz angażujesz się niepotrzebnie, zupełnie jak w matrixsie. zastanow się czego chcesz: być z dziewczyną, czy kimś wyimaginowanym?

Gość zaniepokojony facet
dchyba to przemysle w sumie macie racje jeszcze raz wielkie dzięki

Gość zaniepokojony facet
Tyle że jest jeden problem. Ta net-dziewczyna chyba sie ostro zaangażowała . Nie chcę jej zranić. Z drugije strony to raczej nic do niej wielkiego nie czuję. Jest świetna i wogóle. Na serio ładna (zdjęcie) ale strasznie kocham moją dziewczynę. jesteśmy ze sobą kilka lat, a jest nadal magicznie, cudowny sex itp.

Gość niestety czasem
trzeba komus wylac wiadro wody na glowe zanim nie bedzie JESZCZE GORZEJ. znam to z mojego zycia. czasem nawet nie musisz dawac komus nadziei i sobie cos wymysli a wtedy konieczne jest ostre ciecie :)

Gość zaniepokojony facet
dzieki milaj nocki wszystkim życze idę się zając moja najukochańszą. Spadam z netu przytle ją i powiem jak bardzo mi na niej zależy pa

\"Skoro więc kochasz, jako nam powiadasz, czemu..\".się tutaj niepotrzebnie spowiadasz ? :D Zostaw fantazję, trzymaj się tego, co żywe bo może Ci uciec :D 🖐️

Gość a moze ta z netu
bylaby ciekawsza, lepsza, ładniejsza ??? dlaczego nie sprobujesz?

Gość ..............R...............
NIEŁATWY MASZ WYBÓR :)

Gość ewtyryytu
Dla mnie byłaby to zdrada. Oczywiście psychiczna, która potrafi bardziej zranić niż fizyczna. Na twoim miejscu zakończyłabym tą znajomość, bo jak twoja dziewczyna się dowie to możesz ją stracić. Nikt nie lubi być oszukiwany. Zadaj sobie pytanie jak ty byś się czuł na jej miejscu. Chyba niezbyt. Decyzja należy do ciebie. Zrobisz tak jak uważasz. JA NA MIEJSCU TWOJEJ DZIEWCZYNY ZOSTAWIŁABYM CIĘ. bO NASTĘPNYM RAZEM MOŻESZ POSUNĄĆ SIĘ DALEJ

Gość tak to ja.........
a ja Wam wlasnie ratuje kobiety, bracia :) ja im wskazuje droge :) nie martwcie sie moi mili, robie to dla dobra, dla prawdy obiektywnej a co z tego mam to juz moje.....:) achhhhhh jak ja to lubie :D

Gość facet altacet
ponawiam

Gość do tak to ja
wskazuj sobie inni mają swoje drogi, a ta twoja mocno pokręcona :P

Gość dlaczego mój facet
dlaczego mój facet nie ma takich watpliwości? dlaczego robiąc to nie widzi w tym nic złego? dlaczego sie nawet nad tym nie zastanowi?

Gość zazazazazazaaaaaa
biedaku no normalnie caly czas nie wiedziales cio robisz prawda? a zreszta moze ona liczy na to ze ty pomyslisz ze sie zaangazowala i bedzie ci trudniej urwac znajomosc mysle tez ze po pieciu latkach bardziej zaangazowana jest twoja dziewczyna niz jakas laska z netu moze to trudne: mysle ze do mailowania szybko znajdzie kogos innego a to dlatego ze w necie wszyscy prawie sa bardzo fajni ;)

Gość dlaczego mój facet
dlaczego zamiast poswiecić ten czas mnie? wybiera inne?

Tak tak, zdradzaj swoja dziewczyne z jakas małpa z netu, ktorej nie znasz do konca. Wyjawiaj jej swoje sekrety, pragnienia.... Ciekawe jaka ona jest naprawde. Obys nie zalowal. I pomysl co by czula twoja laska gdyby sie dowiedzila o tak intymnych rozmowach? A moze zerwij z nia, niech dziewczyna ma szanse na poznanie kogos kto ja pokocha. Czesc.

Gość dlaczego mój facet
czy takie klikanie z innymi kobietami facetowi może kiedyś się znudzić? wybrał internetowe znajomości zamiast mnie

Moze to typ kasanowy? Takiemu moze sie nie znudzic :) Lubi uwodzic.

Gość dlaczego mój facet
wlasnie chciałabym aby choć na chwilę poczuł sie tak jak ja , kiedy wiem, że on klika z innymi, ciekawe, czy też tak jak ja wytrzymalby kilka miesiecy?

Gość POWODZENIA
sam wiesz że to zdrada to po co pytasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dlaczego mój facet
tak masz rację, doszło do tego, ze to ja mu sie znudziłam

Gość dlaczego mój facet
ciągle szuka innych wrażeń