Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bratowa

SZWAGROSTWO

Polecane posty

Gość Bratowa

Szwagrostwo to po teściach następny wredny organ w hierarchii rodziny a dla mnie nawet na pierwszym miejscu. Podstępne szuje, które zaglądają nam do garnka i portfela i jak tylko zobaczą, że mamy coś nowego albo trochę lepiej nam się powodzi to aż ich skręca. Oczywiście przed rodzicami to oni są biedni im się wszystko należy i nie daj Bóg, aby zobaczyli, że rodzice w czymś nam pomogli to od razu jest krzyk, że jesteśmy faworyzowani. Do brania zawsze są pierwsi natomiast, jeśli chodzi o jakąkolwiek pomoc dla rodziców to wtedy ich niema, nie mają czasu, nie mają pieniędzy i inne takie wykręty. Ja w trakcie trwania mojego małżeństwa najbardziej ucierpiałam właśnie od szwagrów.

Gość no tak bo tylko ty jestes ok
jak widac. Tesciowie zli, szwagrostwo zle. Tylko ty ta jednyna dobra i sprawiedliwa... Ale wyglada na to, ze to wlasnie ty im tylki na forum obsmarowujesz a nie oni tobie. Wiec moze warto by bylo troche nad wlasnym zachowaniem sie zastanowic? :-)

Gość Lusiek
Ja szwagrów mam też wrednych ale za to moi teściowie to wspaniali ludzie.

Gość ___________zgadzam się
bratowa - popieram cię!!!

Gość ajaksa
Moja szwagierka to głupi, popaoranic, który zrabał sobie zycie. i wyobraźcie sobie toto stawiane mi jest za przykład jako zdrój cnót wszelakich. Boże chroń mnie przed tym monstrum