Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia24

On sobie wszytsko olewa...

Polecane posty

Gość madzia24

Witam kochane dziewczynki! Słuchajcie - mam problem, z moim facetem oczywiście, bo tak to życie upływa mi bezproblemowo ;) Zacznę od tego że jesteśmy już baaardzo długo ze sobą, aaa z 5 lat - od 2m-cy razem mieszkamym no i tu zaczyna sie problem. Moj luby wszytko sobie olewa np. od 3 lat pisze pracęlicencjacką. Pracę ma jużprawie zrobioną - brakuje wstępu a on nie może tego odkończyć bo ciągle jest "coś"...i tak jest z cała resztą. Coś ma zrobić to zrobi później albo wogóle, bo tak starasznie jesst zabiegany że na to czasu nie ma.Mam wrażenie że stara sięodsunąć to od siebie jak najdalej...i unika tego. Wcześniej jakoś tego nie zauważałam bo nie mieszkaliśmy razem ale teraz widze czarno na białym ze gania za wszystkim oprócz ważnych rzeczy...Strasznie to denerwujące.Obawiam sie co będzie dalej!! Ale w sumie ma 26 lat - może z tego wyrośnie jak będzie musiał w całości zdać się na siebie? (teraz ma dochody z firmy swojego tatusia...) Staram się wyperswadowaćmu pewne rzeczy ale to kompletienie robi na nim wrażenia.A ja jestem na skraju wytrzymałości i czuję sięniczym kwoka gderajaca ciągle nad uchem: zrób to, nie rób tego. Jak uważacie: czy to się zmieni czy jestem skazana na "mamusiowanie"?

Gość skazana na szołszenk
:o

Gość daj lubemu szkołę to sie opami

Gość on sie nie zmieni
Ten typ tak ma :O

Gość daj lubemu szkołę to sie
opamięta****

Gość wlasnie dlatego
warto zamieszkac przed slubem!

Gość madzia24
Kurczę - właśnie tego się obawiam - że ten typ tak ma...Najbardziej wkurzające sa jego gadki ze tak naprawdę on robi taaak baaardzo dużo a ja tego nie zauważam i potem czuję sie okropnie- normalnie terror psychiczny...Ehhh...

a po co ma sie przejmować, skoro tatuś wszystko sfinansuje, jedzonko, mieszkanie ma zapewnione, więc po co sie starać? Dziewczyna wszystko załatwi, wszystkiego dopilnuje, więc można zająć sie przyjemnościami taki jest jego tok myślenia i tego raczej nie uda Ci sie w nim zmienić :o

Gość madzia24
Oj tak! To z pewnością aggument za zammieszkaniem przed ślubem. Polecam ;) ale rozczarowanie może przyjść szybko

Gość madzia24
Brrr...- masz rację. Ostatnio przejrzałam na oczy bo ojczulek strasznie piękne wizje kariery roztacza przedemną (bo pracujemy również razem). Stałam się bardziej czujna..