Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybredna

Co lubicie jeść do chlebka ???

Polecane posty

Gość Wybredna

Co fajnego i przez was ulubionego lub też niedawno "odkrytego" w sklepie lubicie jeść z chlebem ??? Ja uwielbiam ostatnio jeść chleb z "odkrytą" niedawno przeze mnie pastą Lisner. Pasta do chleba śledziowa lub z łososia. Mówię wam. Rewelacja! A Wy co możecie fajnego polecić ? Z czym lubicie jeść chleb ?

część z mojego repertuaru na śniadanie: * serek almette śmietankowy w połączeniu z pomidorkiem * grzanka z serkiem topionym * tosty francuskie * popularne kanapki z sałata pomidorem ogórkiem szynka majonezem i jajkiem * pasztet drobiowy lub sojowy z chudym żółtym serem * salami paprykowe * masło i cebula/czosnek

Gość chlebuś
Swieży chlebek+świeże masełko+przepyszny serek cammembert... mniam...JAK TU SCHUDNĄĆ DO CHOLERY???

Gość Ja_____a
Serek plesniowy do tego sucha kielbaska, pomidorek, ogorek. troche majonezu... slinka mi kapie.

Gość rzeżucha
a a sobie wychodowałam rzezuche i ją sobie robie na chlebekz masełkiem i solą, albo jajami z majonezem i RZEZUCHĄ mniam mniam

Gość krem czekoladowo truskawkowy
Stovit. Pyyyyycha :)

Gość chleb z woda i cukrem

Gość ladna ladna
Te pasty lisnera to same konserwanty, smakuja bardzo chemicznie. Zreszta wiekszosc takich past smakuje jak chemia, no ale jak ktos jest przyzwyczajony do takiego jedzonka to nie czuje. ja uwielbiam swierza buleczke z maslem do tego salatka grecka (wlasnej roboty) lubie tez wedzonego lososia (na cieplo takie brzuszki, bez osci) klade to na buleczke na to koper, troche cytynki i lisc szpinaku pycha

A ja lubię: -metke cebulową -smalczyk z cebulką i skwareczkami a na to czosnek i sól -pomidor z pieprzem ziołowym -pomidor i jajko z sola i pieprzem hmm...ni eiwem co jeszcze..Inne rzeczy jem raczej osobno... Moze jeszcze: -kotlety mielone -szynka i cebulka -powidła- bez masła -miodel- też bez masła -snikersa-ale mi nie wolno :( -smalec gęsi jest przepyszny..ale nie moge go niegdzie dostać -masło orzechowe a na to powidła- nie dęm, tylko powidła I tyle.

Gość Ja_____a
Swiezy chlebek z makiem maselko i musztarda tez jest niezle..

Gość Chleb z pasztetowa

Gość pewex
do chlebka lubię jeść świńskie ryjki w pomidorach :)

Gość kuku
a ja lubie kiszone ogórki z ketchupem, jajecznice z ketchupem , pomidra z ketchupem i jajko na twardo z ketchupem. do tego frytki najabardziej lubie z czym? ze śmietaną+bardzo dużo soli :D ktoś mi kiedyś powiedział że w dziwny sposób łacze produkty, czy miał racje? ;)

Gość krem czekoladowy

Gość mlodzik
a ja ostatnio odkrylam\ smalec z miesem , pychotka ...jeszcze tak ze swieza buleczka , praktycznie same mieso tam jest , bo smalcu z reguly nie lubie!!! polecam!!! albo poprostu suche kabanosiki mmmm!!

Gość ciocia Miecia
Lubie zjesc chlebek z lososiem wedzonym, cebulka, maggie i pieprzem, pychotka.

Gość Innocente_
Moja najlepsza pod słońcem kanapka- chlebek + masełko (nie żadna tam margaryna) na to świerzutki i chrupiący liść sałaty dalej chuda szyneczka na to wszystko plasterki pomidorka plasterki gotowanego jajeczka ogóreczek (taki świerzutki nie ze słoika) przyprawy (tradycyjnie sól+pieprz) na wierzch posypana tartym żółtym serkiem (obficie:)) i do tego na końcu świerzy szczypioreczek!!! Kanapka jak marzenie! Nie mogę się juz lata doczekać, kiedy te wszystkie świerzutkie warzywka będą! Mniam mniam!

Gość ja lubię
świeży cleb z masłem i żółtym serem nic nadzwyczajnego ale uwielbiam to mniam :P

Gość Innocente_
Oczywiście świeży nie świerzy, mam tak jakoś że ten wyraz tak zawsze piszę :P!

Gość truskaweek
a ja przyzwyczaijłam sie do jedzenia tego chlebka zdrowa linia z błonnikiem i ziarnami ... Uwielbiam go razem z twarożkiem i powidłami (dziwna kombinacja hehe ale jak dla mnie niebo w gębie!!)

Gość więcej nie pamiętam
- z pomidorem i zielonym ogórkiem - z suchą kiełbasą i ogórkiem konserwowym - z szynką i serem topionym Hochland w plastrach - z jajkiem i majonezem -z żółtym serem i keczupem -z białym serem ze szczypiorkiem

Gość uleczka
u mnie pieczywko razowe posmarowane Florą, smaczne i zdrowe..a wy lubicie margarynę czy masło?