Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola19

tabletki cilest - mały problem

Polecane posty

Gość wiola19

a ja mam pewien mały problem dotyczący tabletek Cilest. Zaczynam brać pierwszy listek zgodnie z instrukcją od pierwszego dnia okresu.. ale jest małe ale okres skończył sie po ok7 dniach i po tym czasie nadal występują krwawienia (bardzo małe) zażywam tabletki rano i te obiawy nasilają sie rano wieczorem jest już ok. Czy to normalne? i czy wogóle te obiawy ustaną? dodam ze mam to już przez 4 dni od okresu... Dzieki z gory za podpowiedz

Gość rada na dziś
no ja tez biore w od tamtego tyg cilest, biore wieczorem i mam nudnosci. Musze wstawac o 7 rano aby cos zjesc bo inaczej chce mi sie zygac ;( Podobn to normalne tak jak twoje upławy wiec spoko :)

Gość nokia3410
to normalne przy pierwszym listku tabletek antykoncepcyjnych, wiec nie masz sie co martwic:)

Gość normalne
jak zaczelam brac cilest- to okres-plamienia utrzymywaly sie przez co najmniej 10 dni.. i do tego wystapily 5 dni przed okresem nastepnym ale od nastepnego opakowania wszystko bylo juz ok ja biore tabletki wieczorem o 21 i moze dlatego zadnych nudnosci nigdy nie odczuwam - przesypiam je

Gość pytonica
To normalne.Takie objawy moga utrzymywac sie do 3 miesiecy.Zebys tylko nie miala obfitych krwawien.Z kazdym miesiacem powinno btc lepiej.Jezeli plamienia nie ustapia po3miesiacach musisz isc do lekarza.Ja przetestowalam sporo tabletwk i niestety lekarz nie mogl mi ich dobrac .Ciagle mialam plamienia,krwawienia a przy ostatnich nawet arytmie.dlatego zrezygnowalam z tabletek.

Ja od 9 dni biorę Cilest i zero objawów jakichkolwiek. Jestem bardzo zadowolona:) Zero plamień, mdłości itp. może dlatego, że to moje pierwsze opakowanie i jeszcze nic takiego sie w moim organizmie nie dzieje:) Wszystko jest jak najbardziej ok. Polecam bardzo;)

Gość _wredota_
organizm nie ureguluje Ci sie po 1 tabletce, czasu trzeba pozniej bedzie ok :) a jak za dlugo bedziesz miala takie jazdy, tzn ze te tabletki nie sa dla Ciebie i musisz je zmienic

ja cilest biorę od 16 miesięcy i jest spoko. wszystko w normie, żadnych objawów niepożądanych, hormony mi się uspokoiły, bo kiedyś szalały :) lekarz z badań kontrolnych też jest zadowolony. polecam!!

Gość dziusiamadziusia
a Ja brałam cilest 3 miesiace, było coraz gorzej przestałam jakos w kwietniu i od tego czasu mam uderzenia gorąca. potem nogi z waty,kreci mi sie w głowie. koszmar! Do tego mam zapalenie żołądka i ciągłe mdłosci, tak wiec od kwietnia siedze bez przerwy w domu, poprostu sie boje wychodzic bo nie umiem tego opanowac. Lekarze jak narazie nie sa w stanie pomoc, zobaczymy co bedzie dalej, ale cilest to bylo najgłupsza decyzja w moim życiu.