Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda

Im częściej kupa-tym lepsza przemiana materii?

Polecane posty

Gość czy to prawda

Pytam poważnie-czy tak jest?

Gość Nieee...
na pewno nie. Ja robię rzadko kupę, a mam szybką przemiane materii i zawsze byłam chuda jak tyczka. Nie mam tasiemca ani nic podobnego.

Gość czy to prawda
rzadko,tzn. raz dziennie czy rzadziej?sorki,że tak drążę,ale chciałam sie zorientować czy wszystko jest ok z moją przemianą materii i czy to ona nie jest winna za moje nadprogramowe kilogramy...:O

Gość emilka bardzo chuda
Ja robie raz dziennie, czasami dwa (zależy ile zjem) i jestem okropnie chuda 170 cmm- 50 kg i się nigdy nie odchudzałam wręcz przeciwnie chce przytyć i nie moge

Gość Nieee...
No rzadko w sensie że raz na kilka dni robię.. Może nawet ktoś powie że za rzadko ale ja tak już mam. Znam ludzi którzy robią kupę codziennie i jakoś nie są szczupli. Nie wiem czemu tak jest.

Gość chyba tak
chyba tak ja sobie kupilam chlorelle to sa algi polecam poczytajcie w necie

wydaje mi się, że zależy to od tego co się zje i ile...a wtedy zależy od organizmu jak szybko to strawi i ile potrzebuje czasu na wydalenie. Ja jak mało zjem to moge nie iść nawet ze dwa dni. Od lekarza wiem, że problem wydalania staje się problemem , gdy stan wstrzymania utrzymuje się dłużej niż 3 dni.. Mam nadzieję, że jakoś pomogłam w tym drążacym temacie ;)

Gość a ja kurcze chodze ze 3 razy
dziennie, dużo nie jem, jestem wege, ale nie jakiś kościotrup. Nie wiem od czego to wszystko zależy :O

Gość no jakto co
skoro masz szybki metabolizm to tez czesciej robisz kupe nie ? to chyba normalne. A do tych ktore nie robia codziennie - to oznacza ze macie za malo blonnika. Jedzcie codziennie musli albo owsianke na sniadanie i zobaczycie co sie stanie po kilku dniach. Ja biegam codziennie przynajmniej raz dziennie do toalety czasem dwa. Czesto oddawanie stolca pomaga w utrzymaniu zgrabnej sylwetki bo te wszystkie produnkty przemiany materii nie zalegaja w Tobie

Gość no jakto co
a mozesz mi powiedziec czemu na wszystkie fora wklejasz link do tej gry ? troszke to nudne sie staje czlowieku

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała i uznaje zioła Tybetańskie za naturalną bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały bardzo szerokie i dobroczynne spektrum ziół Tybetańskich ( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming.