Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka kobitka

167cm wzrostu ile powinnam miec w biodrach???

Polecane posty

Gość malutka kobitka

Mam 167cm wzrostu waze 52 kg i mam w biodrach tylko 86, przy moich gabarytach to głupio wygląda jestem taka "prosta" bez ksztaltu:( Mam nadzieje ze to sie jeszcze zmieni bo mam dopiero 15 lat:P Jak myslicie ile powinnam miec zeby normalnie wygladac?

Gość ********
ja mam 168cm 18 lat i mam chyba 89 w biodrach a wolalabym miec mniej to sie ciesz po co ci szerokie biodra a tak wogole to przy tym wz to dobrze

Gość malutka kobitka
hmmm.... nie wiem moze ma specyficzna budowe.... bo ja na prawde dziwnie wygladam jakbym wogole bioder nie miala.... zupelnie jak mala dziewczynka.... moze nad talia popracowac zeby te kształty były bardziej widoczne.... bo w tali to przyznam mam sporo jak na moje gabarytu przynajmniej, mam ok. 70

Gość ********
wlasnie powinnas popracowac nad talią bo biodra masz super moim zdaniem ja tez musze troche zgubic w tali i bedzie ok

W takim razie z biodrami daj sobie spokój i popracuj nad talią, bo rzeczywiście tam, to masz co nieco... Ja mam 1,67 i w biodrach mam 88-89. Tylko, że jestem szczuplejsza w talii, więc pewnie dlatego wydaje się, ze mam takie w miarę biodra. Ciesz się, że nie masz bioder jak szafa i popracuj nad talią, a będzie dobrze :)

Gość ja tez jestem
ja tez jestem ociosany klocek ;)

Gość jynnny
ja mam 168 i w biodrach mam 90 a w pasie 67 . i nie wyglada to bezksztaltnie

a gdzie wy się mierzycie dokładnie?? tak na pośladkach ( w najszerszym miejscu) czy jak są kości czyli troche wyżej mniej więcej na wysokości pępka??

Gość malutka kobitka
ja sie mierze w najszerszym miejscu wokol posladkow

Gość awawa
ja mam 170 cm biodra 89 pas - 62 i uwazam sie za taki jak ktos wspomnial ociosany klocek

Gość warkawarka31
500 cm..wtedy wygladałbys lux....

Gość upupupuup uo

Gość glosnaaaa
o matko! Ty mowisz ze jestes prosta jak ja mam 48 kg i 90 cm w biodrachi uwazam ze to jest okropne! tzn ze za duzo:P kurcze a 14 lat mam...czyli sie to jeszcze raczej powiekszy bleeeee..nie chce byc prosta ale jakas okragla w tym miejscu tez nie. bo mnie wezma do reklamy Dove...:D

Gość glosnaaaa
a mam tyle samo wzrostu co Ty:P

Gość nie martw sie
prawdopodobnie biodra ci sie jeszcze rozrosną:) ale teraz w stosunku do bioder masz za dużo w talii o jakies 5cm, ale to tylko moje zdanie