Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręconowłosaa

Kręcone, strasziwie puszące sie WŁOSY pomocy!!!!

Polecane posty

Gość kręconowłosaa

Moje włoski, zakręcajaą się w spiralki jeśli nie rozczesuje ich gdy sa mokre, chciałabym pochodzić w rozpuszczonych ale jest problem..... pusza sie niemiłosiernie mam wtwdy łeb jak piłka do skakania taka dla dzieci:( Ale kiedy sa juz troszkę przetłuszczone tak jak dziś wygladają o wiele lepiej. Jakich kosmetyków używać zeby włosy były miniej puszyste, bradziej zbite, blizej siebie????? Bo ja juz na prawde nie wiem co z nimi poczac.....

hej :) mam bardzo podobne wlosy ;) z tym ,ze moje po przetluszczeniu wcale lepiej nie wygladaja :o polecam produkt Avonu do ukladania kreconych wlosow- balsam utrwalajacy skret wlosow- nie sa po nim pozlepiane a kreca sie super i sa mile w dotyku. do tego pachnie calkiem przyjemnie, jest naprawde wydajny i cena tez jest oki. ps. jeden z niewielu produktow Avonu, ktory mi odpowiada...

Gość kręconowłosaa
uppppp moze ktos jeszcze doradzi???

Gość szalony_loczek
znam ten ból - po umyciu moje włosy to afro i na dodatek sa krótsze o kilka cm, dopiero pod wpływem ciężaru lekko sie wydłużają i to fajne wygląda. uzywam lakieru i panki do loków wellefalex i daje rade :)

Gość slonce
Tez niestety tez mam ten problem.Nie wiedzialam jak temu zaradzic.Kiedys kupilam sobie zel do wlosow z woskiem z Joanny no i problem znikl z tym ze musze nakladac zawsze po umyciu wlosow bo inaczej sie nie da :-)

Gość Landryneczka1
a próbowałaś jedwabiu do włosów Farouk?? Moje sztywne, napuszone wiecznie włosy zamieniają się pod jego wpływem w normalne, fajne włoski!!

Gość ja uzywam
Goldwell - zel do prostowania wlosow. Ok. 45 zl w sklepach z art. fryzjerskimi.