Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1708

problem

Polecane posty

Gość kasia1708

witam mam problem tzn. nie ja ale moja przyjaciółka.a mianowicie chodzi o jej córke.17latka która zakochała w nie odpowiednim chłopaku. wszystko było do tej pory ok ale od jakiegos czasu tj. od 6 miesiecy wogóle przestała sie uczyc chłopak wyciąga ja na wagary i twierdzi ze nic złego nie robi. przyjaciółka do tej pory nie miała nic przeciwko tej znajomości a wrecz pomagała jego rodzinie{rodzice jak również jego rodzenctwo naduzywaja alkocholu} co zrobic w takiej sytuacji? aha prawdopodobnie bedzie miała nie zaliczony semestr

Gość nellla
niech porozmawia z córką - to po pierwsze, może dotrze, niech powie, że szkoła jest ważna i dlaczego i takie tam... ale jeśli to nie dotrze, to niech zwyczajnie zabroni i tego przestrzega... jak chodzilam do lo, to mialam taką kolezanke, w pewnym momencie przestała chodzić do szkoły, powód-chłopak, wagarowała ze 2 m-ce; w końcu starzy sie dowiedzieli, nie wiem co bylo w domu, ale w szkole ja pilnowali, co 2-3 lekcje byl rodzic na przerwie i sprawdzal czy ona jest drastyczne, ale pomoglo...

Gość kasia1708
do nellla rozmowy sa cały czas proszenie zakazy to nic nie daje jakbys gadała do ściany

Gość nellla
do 17 trudno dotrzec, fakt a do zakochanej - tragedia! to moze w ostatecznosci podadac ztym chlopakiem, jak znam zycie jest starszy...

Gość kasia1708
tak jest starszy oni juz rozmawiali z nim i nic do niego tez nic nie dociera a ja juz sie boje ze mnie to czeka byc moze za pare lat

Gość nellla
kasia, nie lam sie, nie wszystkie dziewczynki wariuja w tym wieku; ja bylam normalna:) ty pewnie tez moze sama zmadrzeje jak zawali ten semestr.....

Gość kasia1708
dzieki nella jest mi naprawde smutno ze nic nie moge pomoc to taka fajna dziewczyna