Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola22

chyba jestem glupia??

Polecane posty

Gość ola22

jestesmy chyba przyjaciolmi tak to mozna opisac spotykamy sie raczej codzinnie duzo ze soba rozmawiamy ja woiem wszystko o nim on o mnie te jest ok tylko chodzi o to ze ja sie4 w nim zakochalam przespalismy sie ze soba i teraz jest problem ogolnie co dalej .on raczej nei che sie wiazac a ten blad popelnilismy juz 2 raz!!!dzis latalismy po lekarzach ale nic nuz is enie da zalatwic tylko czekanie!! poza tym on juz niedlugo wyjezdza a ja zostane sama z tym problemem wrazie cos !!! pytalam sei go dzis czy on nei jest jakis zly albo cos to niby powieedial zebuym tak nigdy wiecej nie mowila wogole .ale fakt jest taki ze ja nei chce byc sama a wzasadzie sama zostac z problemem niby ok pojdzie ze man tera z do lekarza ok ale jak sie dowie o jednak jest cos woiecej to raczej sie odemnie odsunie. bo tak zawsze robia faceci.

Gość ola22
ogolnie to wam powiem ze ten postinor to mozna brac raz do roku nie mozna wiecej pamietajcie o tym

Gość Loik
tańcz głupia tańcz.

Gość ola22
mogłam mu dać analnie to zlałby się w odbyt i nie byłoby strachu a tak ?:(

Gość ktotka odpowiedz
jestes glupia

Gość ola22
ola 22 ales ty glupi spoko widzac jaki jest facet przynajmnij trzabylo sobie zmienic nick czyz nie........bez komentarza facet to swinia haah

Gość ola22
dostałam skurczy pochwy podczas emiosji programu 997 :(

Gość ola22
no patrz a tobie co sie stalo moze ci fi...wykrzywilo co albo jestes mbezzplodny wogole brak ci odwagi zeby napisac normalnego nicka i tak cie tu kurwa nikt nei pozna palancie,,,,,,..........

Gość no chyba jestes

Gość ola22
szkoda słów na tych podszywaczy ide puścić sobie strumień prysznicowy na łechtaczkę :)

Gość ola22
dobra ssij pytaga bez komentarza wszyscy jestescie z dupy szczerze a ty w szczegolnosci ola 22

Gość Adriana*
to bedzie zonk !! Wydymaj go jakos na kase powiedz ze jestes w ciazy i ze musi za to zapłacic!! Musisz sie przeciez jakos zabezpieczyc, jak nie zrobilas tego przed pójściem z nim do łóżka

Gość ola22
spoko bylismy juz dzis u lekarza jutro ide na usg bo cos jest nei hallo nie moge brac tych tabletek postinotu juz on placi za lekarza wiec spoko

Gość Adriana*
No a jak !! Ja mam tak z moim facetem ze jak kocha to płaci !!! Własnie mi przywiezie 2 opakowania anty:)

Gość ola22
tak trylko chodzi o to ze my sie znamy 4 miechy a dochodzi do takich sytuacji wlasnei jak widac to nie wychodzi z mojej strony jak by nei bylo ja to oglolni eleje na facetow .....ale w nim sie chyba zakochalam jak by nie bylo tylko ze tu jest ogolnie raczej przyjazn ..jak by mu zalezalo to by nie wyjezdzac ok spoko kasa jest mu potrzeban aale ....tr4oche sie tym przejol ogolnie nawet to ze sam chce isc ze mna do lekarza przyanjmnij to ze mnie nie olal jeszcze w tej chwili

Gość poloczek12
gluopia pipa z ciebie i no comments

Gość gupia
pisac też nie umiesz

Gość magdaaaaaaa
ale jak wyjezdza, gdzie wyjezdza? juz go nigdy nie zobaczysz? tak w ogole ile on ma at?

Gość ellstefanno
wiecie co do dupy jest te forum ludzie podpisuja sie za kogos az zal sciska ciekawe co tym osiągnąć chcą... z przyjaźni sie bzykneliscie?chyba cos tutaj nie pasuje

Gość ola 22
wyjezdza na pol roku ale przeciez moze tak zrobic ze jak sie dowie ze jestem w ciazy to np nie wroci juz i co ja wtedy zrobie?? z przyjazni wlasnei teog nie kumam bo spotykamy sie codziennie razem spimy jemy ale nie jestesmy w zwiazku zawsze sa jakies zachwiani z jego strony...ja tez tego nei rozumie jak jestesmy znajomymi to raczej nei powinno byc taich opcji a sa ...on do mnie wypisuje jak ma problem tez do mnie ale nei chce byc w zwiazku narazie

Gość lilianaaa
Nie odpowiadasz mu jako dziewczyna, nie kocha cie. Poprostu bardzo cie lubi. Do tego może cie troche pobzykac.