Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystra woda

makijaż ślubny

Polecane posty

Gość bystra woda

Hej,mój ślub póżna wiosna.Niebawem zamiezam un\mówic sie w salonie kosm.na ślubny makijaz-zeby tego dnia wygladac nieskazitelnie:)Mam do Was pytanie-jak myslicie,czy taki makijaz naprawde trzyma sie cała noc?Cos mi sie nei chce wierzyc ze szminka na przykład to wytrzyma bez poprawek...cere mam mieszana.Która podzieli sie doswiadczeniami odnosnie profesjonalnego makijazu ślubnego?

Gość szminka na pewno nie wytrzyma
no może jak nic nie bedziesz jadła nie bedziesz piła no i nie bedziesz całowała sie z męzem ;) co do reszty to jak sie bardzo nie popłaczesz to makijaż oczu wytrzyma :)

Jak bedzie zrobiony dobrymi kosmetykami to podkład, tusz, cienie , roz wytrzymają... Wszystko zalezy od kosmetyków!!! szminke trzeba poprawiac !!!

Gość bystra woda
to chyba mi kosmetyczka podaruje tester pomadki bo jak potem porawiac...jestem ciekawa jak sie wyglada z takim makijazem,rozmawiałam juz z kosmetyczka,sugerowała doklejenie kępek rzęs-bo chce podkreslic oczy...ciekawe jak to wyglada.. ...chyba trzeba bedzie przejsc sie na solarium przed impreza,bo raczej mi ramion i dekoldu pudrowac nie bedzie...a musi sie z tym kolor twarzy zgrac