Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEUDANY SEXIK

nieudany sex

Polecane posty

Gość NIEUDANY SEXIK

witajcie mam problem, nie jest mi do smiechu zakochalam sie w pwenym mezczyznie on jest ode mnie o 5 lat mlodszy, ja mam 26 lat i 3 mies temu sie poznalismy, bylo super pierwsze 6 tygodni! Ale pozniej tak ni z tego ni z owego przestal utrzymywac ze mna kontakt nie dzwonil, nie pisal a jak bywalismy w tych samych lokalach, to niestety nie odzywal sie ( podkreslam nie spalismy razem) Pozniej po miesiacu podszedl do mnie jakgdyby nigdy nic, spedzilismy upojna noc ale w trakcie stosunku po prostu przestal sie kochac dalej, swierdzil, ze nie lubi sie kochac z prezerwatywa, wiem ze to byla najpewniej wymowka ( mozliwe ze jest jeszcze prawiczkiem)? nie wiem co o tym mam myslec tak naprawde. Chcial niby ze mna byc ale pozniej znowu sie do mnie nie odzywal, apoweidzial ze zadzwoni. Pozniej po 2 tygodniach znowu u mnie wyladowal, ale tym razem nie mial prezerwatywy ( czyli tak jakby nie chcial nic robic?) to o co mu chodzi? Ktory zdrowy facet lezaczy kolo fascynujacej go kobiety nie mialby ochoty na male conieco)? Wiem o tym ze nie jestem mu obojetna. Ale pytanie teraz do was czy myslicie ze zwiazek z taka roznica wieku jest mozliwy, czy miesliscie podobne akcje w waszym zyciu, powiedzcie dlaczego on sie tak zachowuje? Czy istnieje jeszcze jakas nadzieja ze mozemy byc razem? Moze lepiej przeczekac i sie pierwsza nie odzywac? NIe mam pojecia, pomozcie mi , prosze.......

Gość ta jakaś paranoja
mówiesz poważnie? nie wierzę

Gość smarkacz i tyle

Gość jaja
no tak jest mlodszy, ale to chyba bez roznicy co? przeciez mozna chyba byc razem coooo?

Gość jaja
no tak jest mlodszy, ale to chyba bez roznicy co? przeciez mozna chyba byc razem coooo?

Gość ja mialam
podobna sytuacje dwa lata temu poznalam 19 latka ja mialam 24 polroczny zwiazek i strata czasu aha sex do kitu