Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Tłusty Czwartek zaraz, serio? Co tak wcześnie? Walkers.

Dzięki! Wieczorem sprawdzę. Aktualnie serial ukończony czyli można ten.

3 minuty temu, Seven napisał:

Raz kupiłam sześciopak no i wszystkie zjadam. Teraz nie kupuję wcale. Te wczorajsze goście zostawili a mnie jeść się chciało i o, opędzlowałam. ;] Zielona cebulka? Kiedyś lejsy paprykowe były dobre. A jadłaś solone? Chyba jednak najlepsze, w kanapce. Okej, nie chcę myśleć o jedzeniu.

Dlatego szeciopaku nigdy nie kupiłam 😆 lejsy właśnie lubie najbardziej i zielona cebulke a potem solone i paprykowe. Jeszcze sa dobre wiejskie ziemniaczki solone. Nic muszę uciekać bo klienta mam. Do potem 👋

11 godzin temu, Onaaaa napisał:

Dlatego szeciopaku nigdy nie kupiłam 😆 lejsy właśnie lubie najbardziej i zielona cebulke a potem solone i paprykowe. Jeszcze sa dobre wiejskie ziemniaczki solone. Nic muszę uciekać bo klienta mam. Do potem 👋

Idź i wróć! Żołądek to studnia bez dna gadają, a raczej umysł łakomy na smaczki wszelakie. 

11 godzin temu, KochamGine napisał:

aa. ale w co-op maja rozne smaki, tajski tez albo pieczony kurczak lub inne, za £1.75 150g

to film z 1999. nawet fajny. na poczatku troche gimbaza, ale potem sie rozkreca, a na koncu troche sie rozplakalem. Polecam ze sluchawkami dobrymi na uszach, bo fajnie slychac pioruny i blyskawice.

Kiedyś były takie czipsy, hm. Prażynki czy pralinki? Ostatnio gdzieś je widziałam ale zapomniałam gdzie. Oj jakie pyszne były. Sprawdzę tylko mi nie opowiadaj o czym i niech cię ręka boska broni napisać o zakończeniu.

10 godzin temu, KochamGine napisał:

Oki 🙂

:]

Ja leze w lesie, a powinienem isc na basen, ale cos nie mam nastroju na ludzi... Ale przydaloby sie isc, chociaz chwile polezec w saunie parowej i wziac zimny prysznic.

Moze za chwile sie zbiore i tez uciekne.

Nie zimno ci tam? Jak nie na saunę to choć pospacerować w okolicy. Dotlenić się i przewietrzyć głowę.

Na wielkim ekranie dobrze jest oglądać. Poszukam czy jest gdzieś na jakiejś platformie innej niż yt. 

Gorąco. Mam kuchenkę kempingową na butle z gazem i jak wlacze, to po kilku chwilach sie gotuję xD. I musze wylaczyc.

No ja lubie na saune parową i lodowaty prysznic, potem sie super czuje, po takiej sesji.

Ale troche mi sie znudzilo chodzenie codziennie o tej samej porze. Teraz mam ochote isc, gdy ciemno na zewnatrz.

Znaczy nie trzeba się martwić, że zamarzniesz czy się rozchorujesz i dobrze. Latem do rzeki będziesz chodził zamiast na basen? Nie każdy lubi rutynę. Życie bez planu niektórych napędza i wręcz podnieca. Różnie z tym jest. 

12 minut temu, Seven napisał:

Kiedyś były takie czipsy, hm. Prażynki czy pralinki? Ostatnio gdzieś je widziałam ale zapomniałam gdzie. Oj jakie pyszne były. Sprawdzę tylko mi nie opowiadaj o czym i niech cię ręka boska broni napisać o zakończeniu.

Prażynki. Pralinki, to nie słodycze?

10 godzin temu, Zero cukru napisał:

Czipsy takie bardzo jasne żółte, blade wręcz. Nie wiesz jakie? Może znajdę w sieci, poczekaj.

Wyskakuje mi sam słodki wyrób w kształcie kulki. A rzeczonych nie widzę, jeszcze.

Przed chwilą, Seven napisał:

Czipsy takie bardzo jasne żółte, blade wręcz. Nie wiesz jakie? Może znajdę w sieci, poczekaj.

Wiem jak wyglądają prażynki. Jestem chrupkowym ekspertem.

11 godzin temu, Zero cukru napisał:

Znajdź i pokaż o jakie mi chodzi.

11 godzin temu, KochamGine napisał:

Nie wiem. Teraz tez bym chodzil, ale jest bloto i szkoda niszczyc sobie buty. 

No teraz sobie gram w gry, ale niedlugo chyba pojde, a tam w kawiarni tez sobie moge grac. No tylko, ze ludzie. 

Nawet jak ktos na mnie patrzy albo mnie widzi, to wysysa ze mnie energie. Dobrze mi sie przebywa w lesie z dala od ludzi. Dzisiaj pieknie ptaszki cwierkaja od samego rana. Moze wiosna idzie.

Idzie wiosenka, idzie. Już kwitną kwiaty, pąki na drzewach i powietrze jest ciepłe mimo deszczu. Nie ma słońca i dlatego ponuro się wydaje, ale jak jesteś na zewnątrz to cudnie, pięknie.

• Like 1

1 minutę temu, Seven napisał:

Znajdź i pokaż o jakie mi chodzi.

Ale ja nie wiem, o które ci konkretnie chodzi.

11 godzin temu, Zero cukru napisał:

Coś w ten deseń. Przysnacki - Prażynki solone!

Milego dnia.

Wzajemnie. Wszystkiego dobrego!

40 minut temu, Seven napisał:

Prażynki takie białe. Dobre są.

44 minuty temu, Zero cukru napisał:

To małe czekoladki. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!