Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka1

pomóżcie mam problem!!!!

Polecane posty

Gość Elka1

to już końcówka ciąży. Ostanio moja bielizna czasem robi się wilgotna. W nocy jednak wszystko suche, czasem przez cały dzień suche. Nie wiem czy tak mogą saczyć się wody płodowe? Czy jak już zaczną to cały czas się sączą?ratujcie bo już sama głupieję!

Nie wiem,czy to wody płodowe,ale jeśli się niepokoisz to idz do lekarza. Znam jedną dziewczynę,która chodziła bez wód płodowych,nie wiem jak długo,ale też była kilka dni przed terminem i jak poszła to sie okazało,że jeden dzień a było by po dzieciątku :( Więc nie ma na co czekać! Ruchy dziecka też sa ważne czy je czujesz.?

Gość Elka1
ruchy dziecka czuję, a do porodu mam dokładnie 3 tygodnie. ale czy te wody sączą się non stop? bo dziś w nocy sucho i jak do tej pory też. jak myślicie??

Gość polecam bardzo...
W aptekach można kupić paseczki - takie papierki lakmusowe, ich zabarwienie powie Ci, czy to wody czy nie. Dokładana instrukcja dołączona do produktu. Pytaj o najtańsze, bo wszytsko zalezy od firmy, ceny przeeróżne, od rozsądnych po kosmos...

Gość Elka1
czy te papierki mają jakąś nazwę czy mam poprosić paseczki lakmusowe?? pytałam o wkładki do rozpoznawania wód ale u mnie nigdzie tego nie ma.

Elka, ja też ostatnio miałam schizę że mi wody wyciekają a u mnie dopiero 24 tc. Przekopałam internet, sporo jest o tym na forum gazety.pl i tam przeczytałam, że wody sączą sięcały czas szczególnie jak leżysz. Poczytaj sobie może coś Ci pomoze. Powodzenia

Gość Elka1
na jutro mam wyznaczoną wizytę. Ale co z tymi papierkami? jaki kolor wskazuje na wody płodowe?

Gość polecam bardzo...
Nie pamiętam nazwy, kupowałam bratowej, prosiłam o paireki lakmusowe, pani dołączyła mi ulotkę, mimo, że nie kupowałam całego opakowania, tylko 5 sztuk. To było dwa lata temu...

Gość Elka1
czy te papierki są róznego rodzaju koloru? i jak rozpoznać na jaki kolor zabarwiaja sie?

Gość przecież dostaniesz
w aptece ulotke informacyjną z instrukcja użycia....zamiast siedzieć na kafe i pytać o to powinnaś lecieć do apteki i dawno zrobić test tymi papierkami.

Gość Elka1
dzwoniłam do 3 aptek i nie wiedzą o co chodzi:(dlatego dopytuje

Gość Elka1
chyba już wszystkie apteki obdzwoniłam nigdzie nie ma czegoś takiego:(