Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaaaaaaaaa

Pomóżcie dotyczy Mercilonu

Polecane posty

Gość Kasiaaaaaaaaa

Zaczelam brac w 1 dzien okresu potem moze z 3 razy nie z rzedu spoznilam sie z tabletka tak gdzies do 6 godzin nie wiecej i chyba mi sie wszystko rozstroilo bo dostalam znow okres Natomiast w czasie przerwy 7 dniowej podobno tez jest sie zabezpieczonym, wspolzylam, ale nie mialam okresu w czasie tej przerwy (to bylby juz moj 3ci w miesiacu!) mam nadzieje ze nie jestem w ciazy... czy ktos mial taka sytuacje???? dziekuje za odpowiedzi

Gość kasiaaaaa
prosze niech mi ktos odpisze........

Gość mercilonka
Myślę, że nie masz się czym martwić. Rozumiem, że to Twoje pierwsze opakowanie?

Gość kasiaaaaa
tak to moje pierwsze opakowanie w ulotce pisze ze jesli za drugim razem nie wystapi krwawienie to nalezy isc do lekarza.... ale ja i tak jestem troche zaniepokojona........pisalo tez ze moga wystapic krwawienia w trakcie w ciagu 3 opakowan.... kurcze a ja mam schize taka lekka.... ze co jak bede w ciazy...bo wspolzylam w ciagu tych 7 dni... ale ryzyko jest podobno dopiero jesli sie spozni ktos ponad 12 godzin albo zapomni wziac a mi sie to nie zdarzylo....

Gość Kasiaaaaaaaaaaaaa
Przed chwila przeczytalam ze dziewczyna brala piguki regularnie i jet w ciazy!!! ale mnie to przerazilo................. moze trzeba sie jeszcze dodatkowo zabezpieczac????? prosze o wypowiedzi

Gość Kasiaaaaaa
Na szczescie nie jestem w ciazy