Traffic Lights 24 Napisano 8 godzin temu O tak, z tym wiekiem coś jest na rzeczy, bo ewidentnie ma kompleks na punkcie swojej skończonej 40, czy już nawet po. A przecież to jest jeszcze fajny wiek, można wyglądać i czuć się dobrze. No, ale jeśli ma się kompleksy i pełno jadu w sobie, to efekt raczej będzie odwrotny… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 8 godzin temu Ja w wieku 40 lat nadal bede praawiczkiem, ktory wali konia, o ile nie zatrzepie sie na smierc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Krejzi nie ma 40 lat Lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Ani nawet jeszcze się tam nie zbliża specjalnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 8 godzin temu Ale ma halluksa na stopie od noszenia szpilek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1027 Napisano 8 godzin temu Ciekawe kto blokuje tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Sernik1234 napisał: Ale ma halluksa na stopie od noszenia szpilek xD To mit z dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Traffic Lights 24 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: Krejzi nie ma 40 lat Lol Nie pisze o niej krnąbrna pało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernik1234 8 Napisano 8 godzin temu sama tak pisala, ze ma haluksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzorstkaSzlora 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Traffic Lights napisał: Nie pisze o niej krnąbrna pało. A co mnie to obchodzi. Ja piszę tu co chce i o kim chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariell 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, SzorstkaSzlora napisał: To mit z dùpy Sama pisala ostatnio ze ma haluksy i ze jest przed 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach