Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedzcie

BIORĘ TABLETKI ALE CZY PÓŹNIEJ BĘDE MIAŁA DZIECI??

Polecane posty

Gość Odpowiedzcie

Witam, mam nastepujący problem od 3 lat biorę tabletki antykoncepcyjne, dzisjaj na forum naczytałam się o problemach kobiet niemogących mieć dzieci m.in. z powodu wysokiej prolaktyny.Teraz sama zastanawiam się czy rzeczywiscie tabletki anty mają wpływ na zajście w ciazę?? Bardzo chciałabym mieć w przyszłosci dzieci, zastanawiam się czy tabletki mi w tym nie przeszkodzą?? Proszę o poważne odpowiedzi, moze któraś z was coś takiego doswiadczyła?? Dziękuje i Pozdrawiam :)

Czytalam na babyboom wypowiedzi dziewczyn, które nie moga zajść w ciążę i sporo z nich zażywało przez kilka lat tabletki.

Jednoznacznie nikt Ci nie powie. Nie jest tak, że ta które bierze anty bedzie miała problemu a ta co nie bierze nie bedzie miała. To jest bardzo indywidualna sprawa. Napewno jak bedziesz planowała dzidzię, to po odstawieniu warto zrobić badania hormonalne. Ale nie mozna zadreczac sie przedwczesnie. Dzisiejsza medycyna jest pomocna w bardzo wielu naprawde treudnych przypadkach. Jeżeli dłuzsze starania nie przyniosą efektóe to wtedy należy szukać przyczyny i leczyć. I nie martw sie na zapas.

Gość Odpowiedzcie
Dzieki za wypowiedzi, tak tylko pytałam nie zamierzam mieć jeszcze dzieci ale ten problem mnie jakos martwi. Dzięki i pozdrawam :0