Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MisiaKasia73

OVARIUM COMPOSITUM-kto zna? Proszę o radę!

Polecane posty

Gość MisiaKasia73

Od wielu lat choruję na policystyczność jajników i związane z tym torbiele jajników. Do tej pory udało się uniknąć operacji, ale lata leczenia, ból i powikłania to obłęd - nie muszę pewnie tłumaczyć żadnej z nas, która doświadczyła. Torbiele wciąż się pojawiają a niestety nie mogę przyjmować preparatów hormonalnych w żadnej postaci. Na jednym z forum wyczytałam o homeopatycznych zastrzykach ovarium compositu, może to jakaś szansa i nadzieja? Niestety to preparat na receptę a moja Pani Doktor nie zna go (i niezbyt wierzy w homeopatię), dlatego szukam jakiejś informacji, rady, bo obiecała, że przepisze mi go, jeśli dowiem się więcej na ten temat. Najcenniejsze są rady tych osób, które już dany lek stosowały, dlatego bardzo proszę o uwagi, opinie, rady, jednym słowem wszelkie informacje, które mogą być w moim przypadku pomocne. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Gość MisiaKasia73
Odświeżam w nadziei, że ktoś mi jednak pomoże...

Gość Placek ziemniaczany z cukrem
Zapytaj na forum gazeta.pl forum Zdrowie kobiety. I przejrzyj tam wyszukiwarkę. Na pewno któraś ci pomoże bardziej niż tu. Sama wiele tam cennych rad znalazłam. http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216

coś nie działa adres http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=216 To wejdź na www.gazeta.pl i tam znajdź forum zdrowie kobiety

a jednak adres działa- to coś u mie przeglądarka szwankuje

Gość MisiaKasia73
Bardzo Ci dziękuję! Już troszkę buszowałam na tym forum, szukam wszędzie gdzie mogę, ale powiem szczerze - niewiele tych opinii udało mi się do tej pory uzyskać. W każdym razie jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc, pozdrawiam!

Gość _PiękNa cera_
ja osobiśćie byłam leczona tymi zastrzykami i rezultat bardzo dobry.Pomagają na cysty i torbiele jajników.To znzczy likwidują je i wzmagają naturalne obroone siły organizmu.Uregulowały mi miesiączki i wywołały je.

Gość MisiaKasia73
TO bardzo pocieszająca informacja, ale czy mogłabym Cię prosić o jakieś szczegóły...? Ile tych zastrzyków musiałaś przyjmować? W opakowaniu jest 5, czy jedno opakowanie na miesiąc należy przyjąć..? Raz w tygodniu...? Szczerze powiem, że uprosiłam w aptece ulotkę, ale jest wyjątkowo mizerna :-( a farmaceutka powiedziała, że to specyfik mało znany i ona nie wie :(

Gość gość
Poleecam ovarium ja zastosowała 30 zastrzyków i po tobielu 4.3 wielkości nie ma znaku i nie trulam się tymi tabletkami antykoncepcyjnymi które mi lekarz przepisał. Jestem bardzo zadowolona bo po 3 miesiącach po torbielu

Gość gość
A i brałam 3 razy w tyg . Te zastrzyki