Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik222

czy komus z was zdarzyla sie wpada przy braniu tabletek??

Polecane posty

Gość kasik222

bo ja 3 dni temu spoznilam sie z wzieciem tabletki o jakies 16 godzin a w tym czasie odbyl sie stosunek,zaznaczam ze byl to poczatek opakowania.czy to mozliwe zebym zaszla w ciaze?

No ja zapomniałam tabletki na początku opakowania i czekam teraz na efekty. Wiem, że jest to mozliwe zwłaszcza na początku opakowania, ale nie musiało się nic stać. U mnie przerwa też wyniosła powyżej 12h. A konkretną odpowiedź będę mogła dać Ci jutro, bo będę rano robić test.

Gość kasik222
hihi to jestesmy w tej samej sytuacji.Ciesze sie ze nie jestem sama.A powiedz mi jeszcze czy gdybys byla w ciazy to bylaby to dla ciebie duza niedogodnosc?bo ja tak sobie mysle ze moze toszke za wczesnie ale chyba bylabym najszczesliwsza kobieta na ziemi:)))

Ja też byłabym najszczęśliwsza i Moj Misiek też, mimo tego, że jesteśmy jeszcze bardzo młodzi. Ja mam 20 lat a on 21. Ale co może być cenniejszego od dziecka?! Dam znać jutro jaki wynik testu i powiem Ci, że bardzo chciałabym zobaczyć 2 kreseczki :)

Gość krolewna22
3 dni temu zapomnialam wziac tabletke wiec zadnych objawow niemam test tez bede robic za tydz.A ty ile jestes po "zapomnieciu":)i koniecznie daj jutro znac jak wynik testu bo jestem ciekawa .Ja mam 21 lat:) wiec w sumie jestesmy prawie w tytm samym wieku.:)

Gość rosita
moim zdaniem raczej nie jestescie w ciazy... mnie sie zdarzylo nie wziasc 3 pierwszych taletek i nic . w ciazy nie jestem... a raczej nie zaszlam po tamtym incydencie...

Gość moj
moja kolezanka zpomniala o jednej tabletce z opakowania,nie przejela sie tym za bardzo,wziela kolejne opakowanie i pozniej okazalo sie,ze jest w ciazy...dzisiaj ma zdrowego dwuletniego bobaska pozdrawiam

Gość krolewna22
a czy komus jeszcze sie zdarzyla??to dobrze ze zdrowy ten bobasek,ja myslalam ze jak sie dalej bierze to ma to jakis zgubny wplyw na zdrowie plodu..

Gość jakastam232
mi sie zdarzyla