Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biaza

Pomocy

Polecane posty

Gość Biaza

Nie wiem co się ze mną dzieje. Zawsze miałam problemy ze snem, ale ostatnio jest coraz gorzej. Nie mogę spać w nocy, zasypiam nad ranem i śpię do 16, 17-tej. Czuję ciągłe zmęczenie, mam podkrążone oczy. Czy powinnam zacząc brać tabletki nasenne? Dodam, że nawet gdy czasem zarwę noc i nie śpię w dzień, to w nocy zasypiam np o 1-szej, ale budzę się o 6-tej i nie mogę zasnąć parę godzin, a gdy juz zasypiam, budzę się popołudniu. Ten stan trwa juz parę tygodni :(

może wybierz się do lekarza, może to nerwica albo depresja? możesz najpierw spróbować jakichś domowych metod typu picie melisy czy werbeny przed snem albo jakieś ziołowe tabletki nasenne.

Gość Biaza
Niestety to nie pomaga.Byc może moje problemy ze snem wiążą się z fakem,że ostatnio mam bardzo kiepski nastrój,częto irytuję się bez powodu. Kiedys przyjmowalam tabletki na sen Estazolam- i było lepiej,już od dłuższego czasu ich nie przyjmuję-boje się,że mogę wpaść w uzależnienie, a tego nie chcę.Z drugiej jednak strony te nieprzespane noce to koszmar, czuję sie tak,że przesypiam swoje zycie, bo śpię potem cały dzień, Chyba jednak wrócę do tabletek na sen,jutro idę do lekarza,oczywiśce jesli nie prześpię calego dnia :(