Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruziaa

Pomóżcie doświadczone mamy!!!

Polecane posty

Gość mruziaa

Witam , u mojego miesięcznego synka zaczęły się dziwne historie z kupkami:( Otóż - synek ma wyraźneproblemy z załatwianiem się, ale z tym sobie radzimy, kolek właściwie nie ma:( Synek zawsze robił załatwiał się na żółto(wybaczcie szczegóły,chcę być dobrze zrozumiana), teraz zaczyna kolorem zielonostalowym, potem jest normalnie, sama nie wiem czy to normalne, moja mama mówi że tak ma być, ale maly ciągle je jedno mleko(NAN 1) pije wodę z glukozą, sama nie wiem skąd te zmiany:( Może panikuję, ale może któraś z Was miała podobne przeboje.Z góry dziękuje

Gość mój syn ma już 10 lat
i niewiele pamiętam, ale...jeżeli jest ogolnie pogodny i spokojny i prawidlowo przybiera na wadze to pewnie wszystko w porządku, możesz sie upewnić na najbliższym "przeglądzie". Na pocieszenie dodam, że mój syn jak miał około 4 miesięcy zrobił kupkę..niebieską! I żyje.

Gość moj jeszcze starszy
ale o ile pamietam, tez cos takiego przezywalam i martwilam sie, ale jakos nic zlego z tego nie wyniklo. Potem sie okazalo,ze jest alergikiem , ale nie wiem, czy to ma zwiazek. Moze woda?

Gość mruziaa
Dzięki :)Pocieszyłyście mnie :)

Gość czym prędzej
idź z tym do lekarza bo wygląda na to ze może to być, ale nie musi jakaś alergia pokarmowa, nie bede cie straszyła ale takie objawy mial mój brat i potem okazało sie ze jest bezglutenowy-bezmleczny

Gość mruziaa
Dziś właśnie idę, bo do tego mały stracił mi apetyt, i ma chyba bóle brzuszka, normalnie załamka.Dzięki Wam

Moja droga to wlanie po mleku nan sa takie zielonkawe kupki i dziecko nie umie jej zrobic. Moja corcia tez tak miala i skonczylo sie jak zaczelam jej podawac herbatke i soczki,teraz sama robi kupki i juz nie sa takie zielone. To mleko ma w sobie duzo zleaza i to dlatego.

Według mnie jeżeli ma się wątpliwości zawsze należy udać się do lekarza. W końcu chodzi o zdrowie twojego dziecka... prawda? A już u takich maluszków nie wolno zwlekac ani minuty! Daj znać co lekarz powiedział. Dużo zdrowia! 🌼