Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słomeczkaaa459

Duży biust a sukienka z odkrytymi plecami lub ramionami!

Polecane posty

Gość słomeczkaaa459

Zamarzyła mi się sukienka na studniówkę z odkrytymi plecami. :) Niestety mam raczej duże piersi- 75 C/D i wyjście bez stanika odpada..(wszysko bedzie skakac, latac;) Bardzo bym jednak chciala cho raz wlozyc tego typu sukienke:) Słyszałam o różnych plastrach podtrzymujących biust oraz o stanikach sylikonowych i tego typu rzeczach. Czy to faktycznie działa i podtrzymuje duze biusty? Bardzo proszę o jakąś radę.

Gość słonkooooo
mi też sie kiedys zamarzyła a mam biust 75D ;) podtrzymujace plastry nie wchodza w gre a te silikonowe staniki to lipa - mierzylam taki za ponad 200zl - zamiast zapiecia mial silikonowe paski i ramiaczka i wiesz gdybym nie musiala sie ruszac to bylby ok ;) skonczylo sie na tym ze kupilam sukienke z zakrytymi plecami, bardzo dobrze dopasowana, z lekko sztywnego materialu i dzieki temu zalozylam po raz pierwszy stanik bez ramiaczek i bylo ok ;) z drugiej strony zawsze mozesz sobie uszyc taka sukienke bez plecow z "wszytym" umocnieniem ala stanik ale ja bym nie ryzykowala :)

miałam sukienke z szerszymi ramiaczkami ale z dużym dekoltem na plecach na studniówce. kupiłam stanik który zamiast zapiecia z tyłu - tego szerokiego paska miał takie 2 cienkie paski (takie same jak ramiączka) które można było zapiać na dowolnej wysokosci ( tzn skrzyżowac na plecach i zapiac na brzuchu) To był rozmiar 75D a sprawdził sie bardzo dobrze. Ramiączka sa w takim staniku do odpiecia ale ja j zostawiłam bo sukienka je zakrywała.

Gość no wiec........
mojej siostry znajoma ma chyba E i miala wszyte miseczki w sukienke tylko ze to byla szyta na zamowienie sukienka, takiej ze sklepu raczej nie polecam

Gość słonkooooo
eeeeeh no to szkoda ze ja na taki nie trafilam :( tamten autentycznie kolo 200 kosztowal - akurat mierzylam inny a sprzedawczyni mi go sama do przymierzalni podala - jak zobaczylam te cene to heh ;)

Gość gość
jak bardzo durnym spamerem trzeba być, żeby odkopywać temat sprzed 8 lat?