Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia21

NAPIETY BRZUSZEK W CIĄŻY!!!

Polecane posty

powiem tak wiem, ze jak brzuszek twardnieje to są skurcze..ale mi brzuszek nie twardnieje co jakiś czas..ja mam wiecznie napiety brzuszek cały czas czy którś z was tak miała??:>

Gość diodda
ja mialam wiecznie napięty - luzik ale powiedz ginowi, pewnie zaleci nospe

dziękuje za odpowiedź pocieszyłaś mnie bo już myślałam ze coś nie tak, w czwartek ide do gina i powiem jej jak sytuacja stoi:)

Gość iwka chicago
czesc ja tez mam caly czas taki napiety a w sumie taki twardy brzuch boje sie czy cos zlego sie nie dzieje ja ide za tydzien do gina napisz jak ty wrocisz co ci powiedzial

witam :) właśnie wróciłam od GIN jak jej powiedziałam o moich obawaz no wiecie ze mam twardy brzuch i takie tam, to mało ze śmiechu nie pękła powiedziała że wszystko jest jak najbardziej wporządku i nie mam sie absolutnie niczym martwic, dopuki nie mam żadnych bolesnych skurczy to wszystko jest oki..a musze sie pochwalić dzidzia jest duża, waży ok 1800 i jak powiedziała ma wielkie klejnoty hihi ;) iwka nie martw sie bedzie si:)

Gość iwka chicago
sylusiu- dzieki ze napisalas jak bylo troche sie przestslaam martwic to mowisz ze cie wysmiala prawie acha to wszystko bedzie dobrze z naszymi brzusiami

Gość iwka chicago
zaczal mi sie 20 tydzien a ty?

Gość iwka chicago
a juz wiem w 30 o to juz tuz tuz

no strasznie sie bojeeeee!!!!porodu i wogóle że sobie nie dam rady w koncu młodziutka ze mnie mama bedzie:(