Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miss independent

jak wyglada 28 letni facet?

Polecane posty

czy tacy mezczyzni maja juz brzuszki, zakola na glowie, klopoty z uprawaniem sportu...czy o ni sa starzy? pytam serio. jestem mloda i zastanawiam sie nad tym, czy tacy mezczyzni maja juz powazne plany na zycie, a moze wciaz skacza z kawiatka na kwiatek? ja niestety sama nie znam nikogo w takim wieku... prosze o odp.

Gość rybik
28 letni facet powinien wyglądać jak Misio Jogi i mieć zawsze brudne nogi

tylko wyjaśniam zainteresowanej brzuszek jest nie do przyjęcia! włosy, no cóż geny sport to zabawa niekłopotliwa ale przyjemnie męcząca plany? no jeszcze sie nie wyszumiałem to taki mam plan zeby sie wyszaleć... z Grzesznicą ;) i lecę do pracy ijuzmnieniema...

Po średniej nic się nie dowiesz, ja mam 34 brzuszka nie mam, jestem szczupły a zakola to mam \"od urodzenia\". I żadna ładna mnie nie chce tylko takie mnie podrywają które mi zupełnie nie odpowiadają. Life is brutal. A poza tym co to ma być za pytanie, jak to facet z internetu to poproś o zdjęcie.

nnnnnnnno... Grzesznico! to jest odpowiedź! facety jak sie nie zapuszczają i dbają o siebie i mają nie najgorsze geny to lepsze po 30... ja niechciałbym miec znów 20 lat...

Hmmmm fecet w wieku 28 lat są normalni tez bardzo czarując, mili , uprzejmi, a jęli chodzi o wygląd to zależy jak o siebie dbają a Ty krzH głowa do góry mnie tez nit nie chce i żyje

28-letni mężczyźni wyglądają nieźle, przynajmniej ci (a raczej ten)których znam ;)

Gość tacy faceci maja juz brzuchy
i zakola, zdarzaja sie nawet zmarszczki i bruzdy. wlasciwie to nie ma co sie spodziewac czegos nadzwyczajnego. juz do niczego sie nie nadaja, szczegolnie dla mlodej dziewczyny.

Ja znam 1 faceta który ma 28 lat i jest po prostu świety! Jest wysportowany (ma fajne mięśnie), w ogole nie łysieje!, wygląda bardzo młodo. Najwyżej na 21 lat. Czasami musi pokazywać dowód! Ale nie pali i nie pije, uprawia sport zawodowo od kilkunastu lat, jest śmieszny, wygłupia się jak dziecko. ALe... znam innego chłopaka, ma 24 lata a już łysieje, wygląda dużo starzej i też się tak zachowuje (poważny jest). WIĘC wszystko zależy od człowieka i tylko jego samego, no i może troche od genów.. to też

28 letni facet jest w pełni wieku. Najlepsi są po 30-tce, wtedy nie mozna sie im oprzec...

Ja znam jednego 27 latka i jest miodzio, znam 29 latka, wszystkie babki sie za nim ogladaja, zadbany i sexy, znam i 35 latkow, ktorzy wygladaja na 28. Zalezy od tego, czy facet o siebie dba, czy ma kase, cwiczy i takie tam. Oczywiscie kazdy z nich to takie pszczolki maje, z kwiatka na kwiatek ;P

no właśnie dlaczego faceci w tym wieku jeszcze żon nie mają albo dziewczyn??

A gdzie ty żyjesz? Na KSIĘŻYCU czy na innej planecie? Tu Ziemia , tu Ziemia ... :-D

no ale chca sie zabawić czy może są gejami.. są różne powody, jeden miał taką matkę która mu nie pozwalała i tyle.. dlatego się pytam

Gość Ja na razie mam 25 lat
Spytaj mnie za trzy lata, to Ci powiem. A w tej chwili to nie mam żadnych planów na życie. Nie mam pojęcia co będę robił, gdzie pracował. Dziewczyny nigdy nie miałem, dzieciaków nienawidzę. To tyle.

Gość ja wole panow po 30stce
jaki pozytek z pryszczatego, niedojrzalego, wiecznie niezdecydowanego dwudziestolatka? nie dosc ze niepowazny i na partnera sie nie nadaje to jeszcze w lozku kiepski i konczy szybko.

Gość upppppppppppppp
to wszystko zalezy od wielu czynnikow. znam 30latkow z brzuchami nie uprawiajacych sportow takich podtatusialych. i znam facetow po 40 szczuplych ysportowanych z bujna czupryna wygladajacych na gora 35 latkow. tak wiecd nie ma reguly

Gość Lubiany
Uppp ladnie powiedzialas i prawde bo my mezczyzni po 30 i wiecej chcemy wygladac tez dobrze jak i kobiety wysportowani itd dzieki Ci ja na leze do ni na moje lata wygladam mlodziej jak 19 latek trzeba dbac o siebie tak jak kobiety po 30

ja mam w sumie teraz ochotę na takiego 28-30, jest kolosalna różnica między takimi a tymi w moim wieku :o

Gość Lubiany
T zycze powodzenia na Realu bo na czacie nie znajdziesz

Gość morelowa
jak wygląda 28 letni facet? No więc ma dwie ręce, dwie nogi i głowę:)