Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie no śmieszna ta scena, jak ptaszek sobie ćwierka i jest pięknie, a za chwilę tygrys wyskakuje hahahah I słoń na huśtawce się buja XDD Edytowano 3 godziny temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Nie mogę z tej sceny, udało im się to A te indiance w świątyni też dobre są xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 78 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Jakiego gitarowego kawałka? Srakiego. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu To wczoraj wrzucałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 20 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Szpinak napisał: Wszystkiego naj na swieta, dużo radości i braku Kafe jak braku kafe ? w swieta to wlansie jest czas na glupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 3 godziny temu Wesołych świąt albo znośnych dla tych dla których wesołe brzmi zbyt mało realnie i fajnie jakby Przemysław zrobił Sylwka na kafe to będziemy się bawić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
galganiarz 0 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: jak braku kafe ? w swieta to wlansie jest czas na glupoty nie dla zydow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Zaśnij mój bracie w spokoju i niech ci się snia najpiękniejsze sny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Kiedyś mój kumpel z Norwegii wpadł do Polski odwiedzić rodzinę i mnie odwiedził, i puściłem mu ten album, to mu się ten kawałek bardzo spodobał Mi się też podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Kupilem sobie nawet ten album na płytce CD w papierowym wydaniu, spoko płytka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Wczoraj MaraWstala wrzuciła też niezły kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu A tutaj David Bowie i Brian Eno David Bowie podobno kiedyś był w Warszawie i się zasmucił i ta piosenka właśnie to podobno co czuł wtedy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 3 godziny temu 28 minut temu, Kocham3lcië napisał: Jakiego gitarowego kawałka? Ten z melodii na tel To ten frusciante Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu AA ten dzwonek miałem na telefonie kiedyś https://www.youtube.com/watch?v=NwcUsfKPZH8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Ten mialem dzwonek kiedys na telefonie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 30 Napisano 3 godziny temu O to to, dzieki. Mega dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu No ten ramparts piękne jest xD Lubię sobie dać zapętlenie i słucham 100 razy zanim mi się znudzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Też mi się podoba w chooy Fajnie te gitary różne słychac w tle xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Z frusciantego jeszcze to mi się podobało zawsze w chooy. Szkoda że takie krótkie i nie trwa dłużej Kill your mama kill your daddy I am beast man so understand me Understand me I ta solówka na gitarce elektrycznej jak wchodzi to też koorwa kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 3 godziny temu Tutaj w lepszej jakości to ramparts, lepiej słychac gitary https://files.catbox.moe/zx572a.flac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu Ten Frusciante to w ogóle miał fuksa, jak mial 18 lat to mu ojciec kazał iść do pracy, i podobno miał depreche przez to, ale poznał wtedy flea I anthonego i dołączył do ich do kapeli i został gwiazdą rocka xD Wygrał zycie, szczęściarz. Nigdy nie musiał robić w pracy jak inni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 2 godziny temu Ten Frusciante akurat prawdziwy artysta tworzący dla sztuki a nie po to żeby laski wyrywać, do ciebie Kiedis pasuje xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu Ja nie wyrywam lasek, same do mnie podbijają i mnie zagaduja, gdy mnie widza, jak zagrałem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Kiedis jest fajny i wielu babom się na pewno podobal ale pewnie typowy ekstrawertyk męczący że masz ochotę zaszczelić a ten Fru bardziej utalentowany introwertyk uduchowiony tak huh Edytowano 2 godziny temu przez uśpionaZzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu No ten kawałek fall thru the ground nagrał jak miał 18 lat chyba Ja lubię takie depresyjne cpunskie klimaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 54 Napisano 2 godziny temu Życzę wszystkim oprócz gieni last krismas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 63 Napisano 2 godziny temu Smacznej wódeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 1 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, darkromance napisał: Dziękuję i nawzajem. Ja będę siedzieć na kafe bo mam już przesyt gości od niedzieli xD Nic nie masz ty autystyczna kupo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu Spoko, ja pewnie będę tu siedzieć, pisać na IRC albo grać w gierkę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 5 Napisano 2 godziny temu Oo miss kelifornia jak się rzuca na Klaudię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach