Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witajcie.mam do sprzedania wozek gleboko-spacerowy firmy adamex uzywany przez 6 miesiecy w bardzo dobrym stanie jesli jestescie zainteresowane zapraszam na allegro tam sa fotki.

Nie chcialam dublowac tematu,wiec dopisze sie tu-mam nadzieje,ze kolezanka Dagmara nie ma nic przeciwko ;) Juz szybciutko mowie o co chodzi- moja przyjaciolka ma do sprzedania (tanio!!!-a to dla wielu osob wazne) wozek 2-funkcyjny (niestety,nie wiem, jakiej firmy) i nosdelko/fotelik samochod. (do 13 kg). Po wszelkie info (ewentualnie fotki) zapraszam do mnie na m@ila, a najwiecej dowiecie sie od samej zainteresowanej- tel.:508268701 (aha, na terenie mazowieckiego lub Poznania i najblizszych okolic mozliwy odbior osobisty)

Gość poprosze
troszke w gore

witajcie!ponawiam sprzedaz wozka.chcialam rowniez dodac ze mam do sprzedania kolyske robiona na zamowienie w niemczech.jest wysoka na kolkach polokragla z materacem i ochraniaczami posiada rowniez blokade aby dziecko nie wypadlo.koszt to ok.350zl.GORACO POLECAM!!!

Gość jeszcze raz podniesiemy

witam przyszle mamusie.moze jestescie zainteresowane super kolyska i super wozkiem dla waszej pociechy.gorco olecam