Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała 1

Wasze opinie o wózkach ADBOR!

Polecane posty

Gość mała 1

co myślicie na temat wózków tej firmy? prosze o wskazówki. Które wózki sa lepsze, te na paskach czy amortyzatorach?

Nie mam wzka adbor, ale z tego co widziaam, sa to chyba wyłącznie wózki uniwersalne. Na temat wózków uniwersalnych czytałam wyłącznie negatywne opinie, które potwierdzam.

Gość mała 1
co znaczy wózki uniwersalne? wózek o którym ja muśle może tez być spacerówką

Wózki uniwersalne to takie wielkie wózki, do których wkłada sie torbę dla dzidziusia. Są one wielkie i mało zwrotne, na dodatek trzeba w nich przekładać rączkę, bo na niemowle sie patrzy, a starsze dziecko patrzy przed siebie (nie wiem czy dobrze to wyjasniłam). Problem polega na tym, że one są dobrze wywazone tylko w jedną stronę, jak przełożysz rączkę, to bardzo źle sie je prowadzi. No i poza tym są ciężkie, mało zwrotne i po złożeniu zajmują dużo miejsca.

Gość kh
Wózki ADBOR to straszny kicz!!! Są tanie i mają "bajery", ale są kompletnie niefunkcjonalne - są ciężkie, źle wyważone gdy przełoży się rączkę, wszytsko ciężko w nich chodzi. Męczyłam się z takim 10 miesięcy i jutro jadę kupić coś lepszego. Tamte pieniądze są wywalone w błoto!!

A ja się niezgodzę bo mam adbora ring max i jestem zadowolona. Wolę go od twardych wózków typu \' zwrotne kółka\' bo jest na pasach dzięki czemu jest i łatwiej ululać małą do snu kołysząc ją. Jest funkcjomnalny. Teraz już jeździomy w spacerówce bo mała ładnie siedzi.Jestem zadowolona.

Gość mama2009i
Ja mam Arte Alu Adbor trzyfunkcyjny. Wózek fajnie sie prowadzi, lekko i zwrotnie- dla mnie super, bo uwielbiam długie spacery. Wózek przetestowałam na asfalcie oraz na polnych i lesnych drogach i spisuje się rewelacyjnie w każdych warunkach. Wózek szybko sie składa i nie ma problemu z zapakowaniem go do samochodu. Uważam go za bardzo udany zakup.