Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa24

pomożcie policzyć bo ja już sama niewiem

Polecane posty

Gość onaaa24

23 pazdziernik pierwszy dzien okresu....od tego dnia zaczęłam brać tabletki, wziełam 21piguł(ostatnią 12 listopada), od 13listopada zaczęła się 7-dniowa przerwa w braniu pigułek, 16listopada dostałam okres....dnia 20 listopada wzięłam pierwszą tabletkę z nowego opakowania.......no i myślę i myślę....kiedy ja mam dni płodne?????mam liczyć od dnia w którym w czasie tej siedmiodniowej przerwy dostałam okres czy od pierwszego dnia po odstawieniu pigułek???plisss....niech któraś mądra i zorientowana w sprawie forumowiczka mi to policzy i poda bo zaplatałam się sama w obliczeniach:)

Gość onaaa24
jak to niemam????:))) serio? hmmmm...ale tak czy siak zawsze jak według moich magicznych obliczeń wypadały mi dni płodne to stosowaliśmy z chłopakiem oprócz moich piguł dodatkowo gumeczkę////ot tak dla wiekszej pewnosci

dziewczyno poczytaj na innych forach ale na pewno nie ma dni płodnych przecież tabletki antykoncepcyjne a o nich mówimy hamują owulację więc nie wiem jak mogłaś ją mieć. Skoro nie ma owulacji to nie ma dni płodnych i niepłodnych

onaaa 24 ! A dlaczego bierzesz pigułki? Bo mają ładny kolor i są w ogóle takie śliczne? :))) Wierzyć się nie chce, że nie wiedziałaś, że nie ma żadnych dni płodnych jak się bierze pigułki! A tak z ciekawości : myślałaś, że po co one są?

serio! nie ma dni płodnych jak się bierze pigułki! czytałaś ulotkę?! w niej jest npisane, że jeśli właściwie stosujesz (czyli zachowujesz przerwy 7dniowe, zarzywasz o stałej porze itp) to nie ma morzliwości zajścia w ciążę, ze o dniach płodnych nie wspomnę, bo ich nie ma! pozdro. :)