Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atria

YASMIN

Polecane posty

DZIEWCZYNY MAM DO SPRZEDANIA 6blistrów YASMIN PRZYWIEZIONY Z ANGLII RÓZNI SIĘ OD POLSKIEGO TYLKO TYM ŻE POSIADA ANGIELSKIE DNI TYGODNIA I BIAŁE OPAKOWANIE. JEST W 100% ORYGINALNY Z ULOTKĄ DATA WAZNOŚCI TO JESZCZE PÓŁ ROKU DO KWIETNIA 2011 MI SIE JUZ NIE PRZYDADZĄ ALE WY JE MOŻECIE JESZCZE ZŁUŻYĆ. MOJE GG 26653995 cena opakowania 26ZŁ

Gość kaskaskaskaskaskaskas
witam, mam do odsprzedania 3 opakowania yasmin, kontakt gg:11779653

Gość sarah21
Witajcie ja jestem w trakcie 1 opakowania zostało mi 9 pigułek. Narazie czuje sie swietnie zadnych skutków ubocznych.Mam nadzieje ze sie juz nie pojawia. Mam tylko 1 pytanie słyszłam ze od tych pigułek jednak mozna przytyc. Zdarzyło wam sie cos takiego?

Gość medulla123
Pilnie odkupię tabletki Yasmin! Proszę o kontakt medulla123@o2.pl

Witam, Mam do odsprzedania 6 listków Yasmin. Kto pierwszy ten lepszy, decyduje kolejność odpowiedzi na mail olcia.k@o2.pl. Pozdrawiam

Gość lanka85
sprzedam 3 opakowania Yasmin. Cena: 25zł/opakowanie + ok. 13 zł przesyłka. data ważności: Lipiec 2012, przechowywane w lodówce. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila: lanka85@o2.pl

Gość urszulka8675
ja kuypuje Yasmin w aptece za grosze w moim kochanym płocku. za miesięczną dawkę (21 tabletek) płacę ok 35 zł. Wcześniej stosowałam cilest, ale muszę stwierdzić, że Yasmin jest dla mnie lepszym rozwiązaniem:-)

Gość umnieok
Biorę bardzo króciutko, bo od tygodnia. Poki co wszytsko jest w porządku, chcoiaz zauważyłam, ze mam strasznie sucha cerę. Nie jestem pewna czy to rzeczywiscie jest wina tabletek... Zdecydowałam sie na Yasmin z uywagi na to, że wedlug mojego ginekologa zazegna "przedokresowe" problemy z cerą. Od razu mowie, ze nie mam z nia duzych problemow, oit kilka krotek tu i owdzie na tydzien przed okrsem, ale mam juz prawie 25 lat i drazni mnie ten tradzik o ewidentnie hormonalnym podlozu ;) Jak pisalam poki co czuje sie ok. Minimalnie bolą mnie piersi, ale slyszalam ze to normalne w pierwszych tygodniach brania-są tez obrzmiałe i bardzo wrażliwe. Zauwazylam tez niepohamowana ochote na seks. ;)

Gość lidka1983
Ula witaj moja krajanko:-0. Też jestem z płocka:-p. Ale co do leków to akurat wolę Cilest niż Yasmin - skuteczność jest ta sama a cena zdecydowanie niższa. A gdzie w tym płocku kupujesz? ja w Kauflandzie też w za grosze:-)

Gość jloj
Mialyscie sucha cere po nim??

Gość ojp
up

Gość qwerta30
Odsprzedam 5 op. yasmin! 40zł za opakowanie+ wysyłka. Zainteresowane Panie zapraszam: qwerta30@wp.pl w temacie yasmin

Gość qwerta30
powyżej 5 op - 35zł za sztukę

Gość anitaapetita
odsprzedam yasmin -35zł/op.ważny do: lipiec 2013r. anitaaapetita@wp.pl

Sprzedam trójpak Yasmin (3x21), jako całość. Ważne do 09.2013r. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość szczuplaczek1
Witam mam do sprzedania 7 opakowań yasmin. 40 zł za opakowanie. szczuplaczek1@gmail.com

Gość qwerta30
sprzedam yasmin! tanio 30zł za opakowanie, przy większej ilości cena do negocjacji!! qwerta30@wp.pl

Hej dziewczyny. Ostatnio wykupiłam tabletki YASMIN 6 opakowań przepisanych przez lekarza. Postanowiłam zrobić sobie małą przerwę w ich braniu. Chętnie odsprzedam 30zł za opakowanie. Na tab.data 2013r. . iwonka8903@onet.pl

Gość qwerta30
sprzedam yasmin! tanio 30zł za opakowanie, przy większej ilości cena do negocjacji!! qwerta30@wp.pl

Gość qwerta30

Gość qwerta30

Gość kremooooweczka
A ja was dziewczyny przestrzegam, lepiej ruszyć tyłek po receptę i kupić tabsy w aptece. Bo to jedyne pewne źródło. A jak ktoś ma tabletki na zbyciu, to sprzeda koleżankom albo odda w aptece.

Gość Detalix
Witam. Sprzedam oryginalne tabletki Yasmin firmy Bayer. Data ważności 06/2013 30 zł za opakowanie, kupując 4 płacisz 100 zł . Warszawa,bezpieczna wysyłka za pobraniem. (+15 zł) kontakt: detalix@o2.pl

Gość magda3581
Mam na sprzedaż Yasmin w ilości 10 opakowań ważne do 07.2013r. cena za opakowanie to 17zl kontakt: magda3581@wp.pl

Gość Liliana__24
Kupie pilnie 6 opakowan Yasmin. Jesli bedzie mial ktos do sprzedania to dajcie znac: majeczka222@onet.pl

Sprzedam Yasmin. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Cześć!! Mam do odsprzedania tabletki antykoncepcyjne Yasmin, 6 opakowań po 40 zł za sztukę. Tabletki ważne są do września 2013 roku. Sprzedaję je ponieważ staram się o dziecko. Mój email: malbik@wp.pl

Gość jit
hej mam do sprzedania jedno opakowanie (21 tabletek) yasmin. Kontakt jittery_85@o2.pl