Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhheeeeeeeee

Ide do kosmetyczki-krepuje sie

Polecane posty

Gość ehhhhheeeeeeeee

Ide do kosmetyczki na oczyszczanie twarzy i chodzi o to ze sie krepuje troche bo jak sie wychodzi od kosmetyczki to przechodzi sie przez zaklad fryzjerki...a tam pracuje mlody chlopak...nie to ze mi sie podoba i nie chce sie jemu cala czerwona pokazac,no ale wiecie....jak by tam same kobitki pracowaly to bym sie nie krepowala....no ale ten jeden facet...:o co mam zrobic??

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość czego od nas oczekujesz
? :O

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość pchla szachrajkaaaaaaaaa
zaloz sobie czapeczke z daszkiem ;) jesli masz.. a jesli nie to moze kaszkiecik?? itp?? opatul sie szalikiem po uszy i po klopocie

Gość A czego
masz się krępować??Nie rozumiem.Idź i niczym się nie martw;).Nie masz czym.Powodzenia;)

Gość to idź gdzie indziej
co to jedna kosmetyczkka tylko jest ??

Gość ehhhhhhhhhhhhh
to akurat jest juz sprawdzona kosmetyczka i wlasnie od niedawna pracuje w zakladzie fryzjerskim ten chlopak,bo kiedys go nie bylo

Gość karaczanek brudny
a ja ci radze zebys nie szla do zadnej kosmetyczki na oczyszczanie bo tylko cie moze zarazci i roznisc paskudztwo na twarzy leoeij sama zadbaj o siebie ja nie chodze do kosmetyczki, sama cere oczyszczam i jest sliczna pozdrawiam

Gość A czego
Nie powinnaś się nim przejmować!!!Naprawdę.Idź z podniesioną głową do tego zakładu:)i bądź pewna siebie!!!!!!!.Powodzenia:)

Gość e tam nic sie nie martw
pewnie codziennie oglada kobiety "po oczyszczaniu" wiec wie ze sie tak potem wyglada :) mysle ze widok ten nie zrobi na nim niemilego wrazenia, bo sie do tego przyzwyczail :P

Gość plasterek
Po dobrym wykonaniu oczyszczania twarz NIE MA PRAWA byc zaczerwieniona wiec moze nie bedziesz miala sie czego wstydzic:]

Gość albo nawet sma oczyszcza
sobie twarz u komsetyczki;)Faceci coraz częsciej chodzą do kosmetyczek na oczyszczanie twarzy!I bardzo dobrze-niech też mężczyźni dbaja o siebie:-)