Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawarka

Bawarka...

Polecane posty

Gość Wczesniej
pisali, ze szkodzi, a ostatnie badania dowiodly ponoc, ze jest zdrowe. Wniosek: nalezy jeść i pić to na co ma się ochotę w rozsadnych ilościach (może za wyjątkiem fast foodow). Organizm sam to reguluje na co mamy ochotę.

Gość heelllo
bawarka nie szkodzi temu kto ma zdrowy organizm (-:

Gość heelllo
bawarka nie szkodzi temu kto ma zdrowy organizm (-:

Gość strzałkaaa
ale jest smaczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dupe po niej rozsadza można przytyć wtedy napewno sie urośnie (-:

Gość juz bylo
Na ten temat bylo juz na innym forum "Piersi jak powiekszyc i ujedrnic" i do rzadych sensownych wnioskow (ze niby to dziala) nikt nie doszedl wiec po cholere pisac o tym po raz n-ty??

Gość plastyha
dotąd trzeba pisać aż sie dojdzie do czegoś

Gość miniaturka
a tak serio to jest tu ktoś komu bawarka pomogła przytyć ? prosze o odpowiedź (-:

Gość omaaaaaamo
albo sie po niej zżygasz albo faktyczniezaczniesz tyć spróbuj

Gość mysle
ze napewno nie pomoze Ci przytyc, ja moge CI pomoc shcudnac ale nie wiem co do radzic aby pzrytyc

Gość bawarkowe
i co pijecie nadal? jak biust?

Gość malinowa krolewna
chyba zartujecie..pije bawarke od nie wiem ilu lat ,ostatnio schudlam i moje piersi tez:D (logiczne) . pije dalej bo lubie ale nic mi nie rosnie po niej.. ludowe przesądy:)

Gość KASITA
a wie ktos czy bawarka powoduje tycie????????

Gość czy wam na mozg padlo
???:O przeciez to bzdura. od dziecka pije pawarke, pija tez moi rodzice. biust po tym nie rosnie. czy wg was wszystkie angielki pijace herbate z mlekiem maja rozmiar D? puknijcie sie w glowy:O

Pamiętam, że kiedy byłam mała, bawarka była polecana dla kobiet karmiących, bo on niej miało przybywać mleka, zwłaszcza kobietom, które nie miały go zbyt dużo. To takie rady starszych pań, które wszystko wiedzą najlepiej. Teraz przypuszczam, że to chodziło bardziej o to, żeby kobieta karmiąca w ogóle więcej piła. Nigdy nie słyszałam, żeby bawarka miała jakoś działać na piersi, tych które nie karmią.

Gość 1427483
bawarkę piję od ok 4 roku życia i jakoś jej wpływu na biust nie zauważyłam:) a piję jej około (czasami więcej) litra dziennie

Gość zaczelam czytac
i tez chcialam napisac o rozmiarach piersi angielek, ale mnie ktos ubiegl... jakos nie zauwazylam, zeby sie bardzo roznily ode mnie, a u nich bawarka to napoj narodowy ;)

Gość no wlasnie
no wlasnie - mieszkam w UK i tu sie pije herbate tylko z mlekiem! i kobiety sa tak roznie zbudowane, jak w Polsce, choc wszystkie pija bawarke! no, wiecej jest puszystych niz chudzielcow, ale to juz inna historia i napewno bawarka nie ma z tym nic wspolnego. ja ja tez pije, bo lubie, ale zmian w biuscie nie widze. wiec to kit! do zalozycielki topiku - mysle ze biust Twojej siostry rozrosl sie po czym innym ;-)

Gość a jak mozna
a czy od tego tez sie rośnie?

Gość Jolka...
Picie bawarki na powiększenie biustu to totalna bzdura jak można wypisywać takie bzdury!!!!!!!!!!! i jeszcze w to wieżyć!!!! jak nie macie pojęcia o bawarce to nie piszcie przynajmniej talich bzdur

Gość hłopak mam problem
suchajcie mam 14 lat i mamdosyci durze piersi jak mysilicie jak bende ją pił t mi się jeszcze powiększą

Gość magda3......
Moim zdaniem Bawarki sa różnie przyjmowane to wszystko zależy od organizmu człowieka np. jedna osoba pije dziennie 4 czy tam np. 6 bawarek i nic jej to nie daje a innna wypija 1 czy 2 i działa wiec można tego spróbowac i zobaczyc ale każdy ma inny organizm i bedzie inaczej bawarka przyjmowana

Gość dantiris
a ja dosyc dużo o tej bawarce poczytałam. na różnych forach. i racja.. kazdy pisze co innego :D ale to pewnie zależy od organizmu. tak czy tak spróbować nie zaszkodzi :) mam nadzieje ze tyłka mi nie rozsadzi od tych procentów xDD w mleku oczywiscie ;) ale jeśli chodzi o smak.. to ta bawarka jest bardzo smaczna ;D pozdrawiam

Gość magdalenka k
a ja pije od kilku dni, od jakiegos tygodnia...i juz czuje ze mnie piersi pobolewaja i w ogole sa jedrniejsze, jakby i twardsze..wiec, popije jeszcze troche :) w ciazy tez pilam i mialam cyce jak balony :)) no, ale ciaza, to ciaza.a pije, bo lubie.polecam bawarke z earl grey :) pozdrawiam

Gość AneczkaSIS23
ja też od kilku dni piję bawarkę i też odczuwam takie bóle i piersi są naprawdę jędrne, moja przyjaciółka pije szklankę bawarki dziennie od 2 miesięcy i ma o wiele ładniejszy biust, może nie urósł aż tak, ale efekty widać!

Gość bawarkaa
Zgadzam sie ze napewno zalezy to od organizmu... ja piję bawarkę od około 3 miesiecy. nie pije jej regularnie ale prawie codziennie 2 kubki. Piję ją bo lubie:D ale zauwazyłam ze istotnie zwiekszyły mi sie po niej piersi nie wiem może to przez to że teoretycznie rosna do 18 roku życia ale moim zdaniem bawarka mi pomogła. Ale to tylko moja opinia:P

Gość małalila
Ale brednie :D buhaha.. ja od lat pije bawarke a piersiatka mam tyci ;D Chudne a one chudna ze mna.. Ciekawe , moze urosna jak przestane pic ;D? lol

Gość małalila
do bawarka : mi piersi rosly do 20 ale tez tylam wtedy troszke wiec i piersi rosly (bo jak sie tyje to rosnie wszystko), a po 20 zaczelam chudnac, mimo picia bawarki , mam 23 lata , waze 55 i nie mam duzych tylko male , wiec nie moge w to wierzyc i nie bede.

Gość O.NAAA
aaaa gówno prawda. Ja pije mleko litrami. Nie dlatego,żeby mieć wielkie biust po prostu lubię mleko. Bawarkę pije od zawsze i tez żadnej różnicy. Jak już ma coś powiększyć naturalnie piersi to masaże.

Gość Rubinaaa
Bawarka nie powiększa biustu, pije ja codziennie od ponad 20 lat, nawet po kilka razy dziennie i nadal mam miseczkę A :(

Gość kupeczka
sraka jakich mało z tą bawarką. ja własnie pije i mi kutas urósł . hahah!