Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawarka

Bawarka...

Polecane posty

Gość elva
bawarke pije...mleko pije-litrami...i jakos mam normalny biust,bez zmian,co za bzdura ,ze to powieksza cycki,śmieszne;)))

Gość elva
nie sadze,zeby po bawarce sie tylo;)

Gość bawarka132434
nie uwierzycie mi naprawde urosly piersi po bawarce pilam tydzien i widze efekty staly jedrniejsze i wieksze!! jak mi Bog mily... jak mi tak stanik odstawal tak mi nie odstaje!!!!:)))))))))))))))))))

wszystko jest szkodliwe. w ogóle życie jest szkodliwe. mleko szkodliwe, czego to jeszcze nie wymyślą... lepiej pić colę?

jakim cudem połączenie zwykłej herbaty ze zwykłym mlekiem mialoby działać powiększająco na biust? albo mlekopędnie?... wierzenia po babciach. ale jak ktoś lubi niech pije. ja bardzo lubie.

cześć dziewczyny czy możecie mi powiedzieć czy komuś pomogła bawarka na kształt piersi????? szczerze to trudno mi w to uwierzyć ale kto wie............

wiecie co ja też zaczęłam pić tę bawarkę ale nie wierzyłam że coś da, aż tu widzę po tygodniu że piersi mi się zrobiły pełniejsze. nie mówię że to przez to bo tez ćwiczę ale zawsze po ćwiczeniach raczej malały bo chudłam. A teraz ubyło 4 kg a piersi większe więc jak ? P. S moim zdaniem bawarka jak i tabletki różnie działają na różne organizmy kobiety jeszcze jedno ja nigdy nie piłam bawarki może dlatego jest jakiś efekt sama już nie wiem ja nigdy nie wierzyłam w takie metody więc sama już nie wiem co o tym myśleć

Gość wierzyć nie wierzyć...
ale spróbować można i tak zrobię. sprawdzę efekty i zobaczę czy na mnie podziała ;)

Gość wierzyć nie wierzyć...
ale spróbować można i tak zrobię. sprawdzę efekty i zobaczę czy na mnie podziała

Gość mała69
ja juz pije od miesiąca... na początku (po tygodniu) biust stał się jędrniejszy :D ale teraz już jakos wszystko ustało... może powinnam pić więcej niż kubek dziennie?

Gość man_darynka
hej wpadłam kiedys na to forum przeczytałam i nie bardzo sobie wyobrazałam napic herbaty z mlekiem, ale kiedy przyjechała do mnie kolezanka z irlandii gdy zapytałam co sie napije ona "herbate z mlekiem" odrazu spojrzałam jej w biust miala ładne jedrne duże piersi a jest takim chudzielcem odrazu mi sie przypomniało to forum i od nastepnego dnia mówie sobie ja tez pije. Efekty sa biustonosz jest pełny, ja jakos az tego bardzo nie widze ,ale maz tylko chodzi i dotyka i mówi jak urosły na mnie widocznie podzialało.

Gość ania8000
O mój Boże. Błagam, nie dajcie się nabrac na takie rzeczy. Od 10 lat piję bawarkę, tzn.odkąd mieszkałam w Irlandii, trochę też w Angli i w Nowej Zelandii i biust ani drgnął. Zmniejszał się i zwiększał jedynie jak chudłam lub tyłam. W powyższych krajach prawie wszyscy piją bawarkę, kobiety, mężczyźni i dzieci. I przecież facetom tam nie rosną po niej piersi! Kobietom też nie!!! Znałam Irlandki o bardzo małych biustach, jak wszędzie na świecie, są takie kobiety i takie. Bawarka nie ma tu nic do rzeczy! Ja piję bawarkę, bo się odzwyczaiłam od zwykłej herbaty. Z kolei w Irlandii, gdy na początku piłam jeszcze herbatę z cytryną, wszyscy mnie się pytali czy jestem chora na żołądek. Bo u nich herbata z cytryną jest remedium na problemy żołądkowe. A nigdy nie słyszeli że bawarkę zaleca się matkom karmiącym :)

Gość 001
ja uwazam, ze faktycznie to prawda z ta bawarka. Gdy urodzilam dziecko pilam bawarke i faktycznie byly DUZE efekty. Jednak moja siostra, trora w tym samym czasie karmila swoje dziecko nie widziala u siebie minimalnych efektow. Wniosek jest jeden-nie na wszystkich wszystko dziala tak samo. Ostatnio zaczelam pic kawe z mlekiem a raczej mleko z kawa i zaczelam sie zastanawiac co sie dzieje z moimi piersiami. Na poczatku nie polaczylam faktu ale teraz to proste! Od jutra zaczynam pic bawarke. Jesli moje piersi nie beda robily sie wieksze wroce do kawy z mlekiem (mam 30 lat dziewczeta)!!! Chce jeszcze dodac, ze kobiety w Anglii maja duze piersi ale one nie wiedza co to jest czarna herbata. Pija przewaznie bawarke. Pozdrawiam

witam :) odiwedziłam te forum bo jestem w 5 miesiącu ciąży i dowiedziałam się 3 dni temu żeby pić bawarkę chciałam sprawdzić czy nie jest szkodliwa, wiem że picie jej powoduję że rosną piersi i pokarmu jest więcej. Wierzę w to ponieważ widzę po swoich ciotkach które mi doradziły picie bawarki mają olbrzymie piersi :d WIĘC zaczęłam i ja pije już 3 dni po jednym kubeczku bawarki ale herbatę mieszam z mlekiem 0,5% napiszę za miesiąc czy jest efekt, pozdrwiam dla ciężarnych polecam też piwo karmi, podobno dobre na pokarm

Gość birdin
czy Was drogie Panie całkiem zmuliło? większe piersi po mleku? rzecież to na pierwszy rzut oka brzmi NIEDORZECZNIE!!! 1.ja piję mleko od dzieciństwa w dużych ilościach i mam miseczkęA/B w wieku 23l. 2.bawarkę piję, bo miewam nadkwaśność soku żołądkowego 3.piersi mogą zwiększyć się pod wpływem endogennej prolaktyny(hormon), a w mleku jest laktoza(cukier) 4.a co na to Panowie, hehe, co sie dzieje kiedy oni piją mleko? na szczęście mleko jest zdrowe, a że jedna trzecia ludzkości cierpi na refluks lub tym podobne, to dobrze że produkty mleczne są tak pop[ularne:)

Bawarka jest bardzo dobra i zdrowa. Ja czasem sobie ją urozmaicam dodając goździki-ma wtedy bardziej intensywny aromat. Można tez zamiast tradycyjnej czarnej herbaty użyć czarnej aromatyzowanej np pomarańczowo-imbirowej dilmah. Można uzyskać na prawde ciekawe smaki.

Witam Drogie Panie ;) Co do bawarki to ja również piję i to regularnie, o dziwo, ze względu na przepyszny smak :) Ponadto coś prawdy musi być w tym, że bawarka powiększa piersi, gdyż niejedna tutaj na forum tę tezę potwierdziła i ja także mogę dołączyć do grona tych Pań ;) Pozdrawiam!

Gość Ewelinka1984
Ja 3 tygodnie temu urodziłam córeczkę, karmie ją piersią więc piję bawarkę aby mieć dużo pokarmu. Nie powiem-efekty są. Pokarmu mam bardzo dużo, a co za tym idzie biust mam dużo większy mimo, że wcześniej obawiałam się, ze nie wykarmię Maleństwa bo przed ciążą ważyłam 50 kg i miałam niewielki biust. Bawarkę piję na mleku 3,2% pół na pół z herbatką, dwa lub trzy razy dziennie. Uwielbiam słodzoną miodem :-) Pozdrawiam!

Gość Amii;D
Ja piję bawarki od 3 dni po trzy kufle na dzień i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie:P mam nadzieje ze tak bo mam małee piersi;/

Gość boszz
mi bawarka towarzyszy od małego, herbata z mlekiem 3,2 i dwiema łyżeczkami cukru, ponoć mnisi dużo herbaty z mlekiem piją.. z tego co stwierdzono, podobno naukowo, ma dużo przeciwutleniaczy, przy czym opóźnia procesy starzenia się komórek (skóra, itp.) - a mnisi słyną z długiego, spokojnego życia, zawsze jakoś w miarę młodo wyglądają i dożywają sędziwego wieku - oraz konserwująco :D

Gość ladyjo
Hej. Wraz z nadejsciem pierwszych chlodnych dni (pozny wrzesien) zaczelam regularnie pic bawarke - 3-4 kubki dziennie. Nie mialam pojecia ze jej picie tak zbawiennie wplynie na moj biust. Dzis mamy polowe listopada i widac namacalna roznice w wielkosci i jedrnosci mojego biustu. Na poczatku myslalam ze moze to wynik ciazy. Mimo regularnych miesiaczek, zrobilam 2 testy i nawet odwiedzilam ginekologa, by wykluczyc te mozliwosc. Dodam, ze waga mojego ciala nie zmienila sie, a nawet zmalala o 2kg, ale to wynik dolaczenia blonnika do menu. Nie wiedzialam ze bawarka moze miec tak cudowne wlasciwosci. Proszac mame o zrobienie mi bawarki, sasiadka sie zasmiala, ze pije herbate jak kobieta karmiaca piersia. I wtedy skojarzylam fakty!!!! Zmiana mojego biustu i bawarka - wpisalam w google i sie potwierdzilo. Zaraz podzielilam sie dobra nowina ze znajomymi. Zadna z nich nie pije bawarki na codzien, ale szybko zaczely. Zobaczymy czy w ich wypadku tez bedzie dzialac. Pozdrawiam Wszystkie Forumowiczki: Pijcie bawarke - beda wieksze!!!

Gość rybka-plum
jakoś nie chce mi się wierzyć w takie cuda :D ciekawa jestem co przeciętny chirurg plastyk miałby w tym temacie do powiedzenia... zdarza mi się oglądać programy z doktorem Osuchem na yt, z tego co widzę to gość jednak ma ręce pełne roboty, choć piersi bawarką nie powiększa ;)

Gość gość
Powiem jedno picie bawarki to nic dobrego na powiekszenie biustu !! pilam przez 3 miesiace przed ciaza i z rozmiaru B zmienił mi sie na D, ciaza koszmar a po ciazy zeby nie były zflaczałe musze cały czas pic bo inaczej beda brzudke.. nie polecam działa na chwile a pozniej robia sie takie same jak dawniej

Gość Viola

Ja wierzę w dzialanie bawarki na biust. Sama kiedys stosowalam zeby przywrocic pokarm. Zadzialalo. Wczesniej nie mialam duzego biustu. Dzisiaj mam prawie 50 lat a cycuszki jedrne jak u malolaty mimo ze stracilam 15 kilo.