Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZE WEJDZ

PROSZE WEJDZ SZYBKO KAZDA KOBIETKO STOSUJĄCA ANTYKONCEPCJE

Polecane posty

Gość PROSZE WEJDZ

Własnie zaczyna mi sie okres, narazie jeszcze plamie ale za kilka godzin bedzie juz normalne krwawienie. Dzis zaczynam brac moją 1 tabletke anty. I mam pytanie- czy mam wziasc 1 tabketke teraz, juz?? Czy poczekac do 21, skoro ustaliłam sobie, ze bede brac zawsze o 21??????????????????????? PROSZE O SZYBKA RADE!!!!!!!!!!!

Gość vvbvhbghfhfdhfgd
jezeli chcesz brac o 21 to poczekaj do 21

Gość PROSZE WEJDZ
prosze ktos jeszcze niech napisze

Gość zzzzzzzzzz
po co ktos jeszcze ma pisac......masz wybrac sobie godz.,ty juz wybralas,takze bierz o tej godz. o ktorej chcesz.....

Weź o tej o której brać bedziesz zawsze, okres nie przeszkadza bo i tak tabletka go powstrzyma - powodzenia :)

Gość wafffii
Skoro ustaliłaś sobie, że będziesz brać pigułki o 21 to tak bierz bo jak weźniesz teraz to już zawsze powinnaś brać o tej porze! :) :) :)

TABLETKĘ BIERZE SIĘ W 1 DNIU KRAWIENIA A NIE W CIĄGU 1 GODZINY......NIE STRESUJ SIĘ TAK hehehee

Gość aagniesiulkaa
wszystkie poprzednikczki mają rację-skoro ustaliłaś porę na 21 to pierwszą tabletke bierzesz o 21 godzinie pozdrówka

Gość caroline 23
Popieram ;) jak sobie ustalilas -trzymaj sie tej reguły, to pozniej zawsze ta godz 21 bedzie ci sie kojarzyla z pigulka i wtedy juz ci sie nie powinno nigdy zapomniec

Gość Eureka
generalnie pierwsza tabletkę "w zyciu" bierzesz w dniu miesiączki. Ustaliłaś, ze bedzie to 21:00, no to niech będzie, ale następny cykl postaraj się juz brać zaraz po przebudzeniu - naczczo. Często, w ciągu dnia robimy różne rzeczy, czasami zdarza się nam wieczorem być na imprezę, pić alkohol... Jak wtedy pogodzisz z tym antykoncepcję? A jesteś pewna, że w ferworze zabawy o niej nie zapomnisz? Takie tabletki zawsze berzemy po przebudzeniu. Pomijam, ze skutecznosc dzialania przed sniadaniem, że jest znacznie wyższa niż po całym dniu, wieczorem. Naucz się stosowania tabletek rano, a unikniesz w przyszłości przykrych niespodzianek!

Gość o nie myslisz sie
eureka nie wiem kto cie poinformowało o tym chyba sama sobie to wymysliłas- TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE BIERZE SIE WIECZOREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do Eureki
no co Ty?? Tabletki bierze się wieczorem... ja stosuję Harmonet i nawet na ulotce jest napisane że lepiej stosować wieczorem. Co do imprez -- pigułki biorę już 5 lat i jakoś imprezy nie przeszkodziły mi w antykoncepcji ;). W sobotę impreza zaczynała się na 21 (ja biorę o tej godzinie) więc pigułeczkę wzięłam o 20.30, jednorazowe pol godziny w tą czy w tamtą nie robi różnicy. Więc tak jak bierzesz Założycielko tematu, to bierz wieczorem. A 21 jest najlepszą porą :D