Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

Problem!!!! Pomozcie, plissss

Polecane posty

Witajcie, oj co za nocka wczoraj byla, straszna awantura sie zaczela, dzwoni ON z Anglii, i mowi, ze ja jestem @@@, bo ON znalazlmoj profil na jednej ze stronek serwisow randkowych w necie, gdzie ja WYRAZNIE pisalam ze szukam tylko przyjaciol i partnerow do biznesu, bo jak Panstwo z-za granicy przyjezdzaja na Ukraine i potrzebuja pomocy tlumacza, to dzwonia do mnie. Ryczalam, jak zwierze... Jego przyjaciel Mark ma zone Rosjanke, to dopiero obciach, sluchac jak ona mowi, i w ogole sie zachowuje w Anglii, sluchajcie, jak z Zoo, i nic,ona jest kochana i ma meza,i dom, i rodzine, a ja mam wlasny biznes,mieszkanie, solidna pozycje spoleczna, wszystkiego dorobilam sie sama... I nagle ON dzwoni i zaczyna sie klotnia... Moim zdaniem ON nie ma prawa cos mi mowic, bo nie jestesmy narzeczonymi, a ja mam prawo wyboru w zyciu. Mowi, ze mnie kocha, i chce mnie poslubic, ale przeszukal caly Internet, bo chcial znalezc informacje o mnie.... Jak to brzmi? Pomozcie, co mam zrobic... Zalamana jesteMMMMMMMMM:(

Gość ale o ssso chozzzi
??????????????????????????????

Gość w serwisach randkowych
szukasz partnerów biznesowych? to co to za biznes?

Rozumiecie coś z tego? ja nic. A co mam do rzeczy fakt zony Rosjanki, która zachowuje się jak z zoo?

Gość haos
isnty haos nic nie rozumiem z tych bzdur

Gość XXXXXXX...XXX
To nie musi byc prowokacja, ona moze byc bardzo zdenerwowana i stad ten chaos.

Gość Przestań lac wodę ...
Matce za mleko nie podziękowałaś, a myślisz o chłopakach Do nauki smarkulo Robi

Gość ja niestety też nie rozumiem

Gość nic nie kumam
partnerów do biznesu w serwisie randkowym to powala buhahahaha

Nie piszcie nic, jak nie rozumiecie. Naprawde bylam zdenerwowana. Szukam przyjazni, to fakt. Na Ukrainie, jesli chodzi o biznes w branzy agencji matrymonialnych, czasami sie zdarza, ze moi przyjaciele chca poznac dziewczyn w celu zalozenia rodziny. O ile dziewczyny nie znaja angielskiego, cudzoziemcy zwracaja sie o pomoc do mnie. Nie lubie ostrej krytyki, nikogo nie zdradzilam, nie oszukalam, nie oklamalam. Ale nie chce, zeby moj chlopak mnie pytal o to co bylo kiedys, i szukal po calym Necie materialow kompromitujacych, dotyczacych mojej skromnej osobki.

Gość lysa
o rzesz ty ale kabala :D

Otoz, sluchajcie co bylo wczoraj wieczorem. Dzwoni do mnie, tak sobie zaczynamy gadac, mowie, ze kiepsko sie czuje, ze wciaz mysle nad tym, czy to wszystko w ogole jest mi potrzebne... Ale ogolnie bylam na + Nagle slysze kretynski glosik jego komorki -tralalalalaaaa- pytam, kto dzwoni, on mowi, ze jego ex. Ja mowie, wiesz co, wez pogadaj z nia, moze cos tam jej wyskoczylo:), moze z corka wasza ma problemy, on mowi, nie, obejdzie sie. No ja mowie, dobra, ale ... ZNOW --- tralallallallla--- on mowi, a to ona. Ja odpowiadam, to powiedz jej ze masz dziewczyne. No, i wszystko wyglada na powaznie, bo on proponowal mi slub w marcu. On mowi, nie, bo boje sie, ze ona mi opony zimowe popsuje i awanture uczyni:), bo ona uzywa narkotyki, grzybki i inne rzeczy. RZUCILAM SLUCHAWKA ! JEJKU, CO ZA TCHORZ !

Gość Następny bełkot
smarkatej idiotki.