Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka temperatura

sadzicie ze jest to zdrada?

Polecane posty

Gość wysoka temperatura

jakis czas temu przeczytalam na ero popik o tym ze mloda kobieta nakrywszy swojego meza na masturbacji zlozyla pozew.. temat wywolal oburzenie dla mnie jednak jest to normalne i zachowalabym sie w ten sam sposob- nie mam jeszcze dzidziusia ale za 4 miesiace bede mama.. i mimo swego stanu zrobilabym to samo to ten temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3137087 a co wy o tym myslicie?

Gość ze ta kobieta
nie wie co to są prawdziwe problemy i ze temu facetowi będzie stokroć lepiej bez niej i znajdzie sobie jakąś normalną

albo to jest czysta prowokacja z tą ,,opowiećią\" a jeśłi to prawda to rozwód babka zarządała za masturbacje czy przespanie sięz koleżąnką bo to jakieś pokręcone jest

Gość ale idiotyzm
to tak jak nakryć męża na sraniu,straszne

Gość Facjata
dla mnie jest to zdecydowanie zdrada:) A jesli ktos zdradzil.. znaczy ze nie kocha.. a jesli nie kocha to po co takie malzenstwo?

Gość Facjata
i troche nie na miejscu jest porownanie masturbacji do "srania" No chyba ze razem z mezem ktos sie w taki sposob zabawia.. i sprawia mu to przyjemnosc.. i tak jak sex jest intymnym przezyciem podczas ktorego mozna dostac orgazmu:):)

Gość bosz...
... :-) buahahahahahaha to tak jakby zazadac rozwodu, bo maz robi kupe! :-D no faktycznie - fizjologia to jedna z najohydniejszych rzeczy, jakie sie czlowiekowi przytrafiaja... bleah :-D facet, ktory uslyszalby taki powod rozwodu, powinien sie zkichac ze smiechu bosz - nie zyjemy w sredniowieczu i mysle, ze ten temat to prowokacja :-)

Gość Facjata
no chyba, że zrobiłby kupę na inną panią :( wtedy bałabym zazdrosna :( ale póki co, robi tylko na mnie :D :D

Gość nie zagłębiaj sie
w to tak bo cie głowa rozboli :) jak można sie rozwieść z powodu tego ze mąż walił konia w wannie,trzeba mieć troche oleju w głowie i to nie znaczy ze nawet jak myślał o innej(możliwe ze jej skłamał bo był zły ze sie go czepia o takie coś) to ja zdradzi i jej nie kochał

Gość Facjata
podszywacze sa naprawde zadziwiajaco inteligentni:) brawo:P

c iekawe czy ta żona czasem też sobie dobrze nie robi???? cóż miała baba pretekst do rozwodu

Gość hallo
dlaczego onanizowanie sie ma byc zdrada...jestem psychologiem i jeszcze nie spotkalam sie z o pinia ze onanizm u mezczyzn i kobiet jest anomalia..wrecz przeciwnie..od czego sa np wibratory.. zdrada nastepuje wtedy kiedy ktos lamie normy, nie wiedzialam ze stojac pod prysznicem i dotykajac swoich piersi i innych intymnych narzadow dopuszczam ise zdrady...pomyslcie.... ale kazdy ma prawo do wlasnej opinii tylko ze logicznie uzasadnionej pozdrawiam