Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwie zakochana i por

Ile czasu zajmuje Wam wyleczenie się z MIŁOŚCI????

Polecane posty

Gość Karenina
Wydaje mi się, że jestem wyleczona....ale czasem w snach przychodzi od czterech lat. Mimo, że jestem już w innym miejscu swojego życia i przy innej osobie.

Gość nimfa009
Koniec MILOSCI...,a raczej koniec zwiazku i jak ja sie teraz pozbieram...:/Bede sama do konca zycia...

Bylam z nim 2 lata potem rok przerwy,nastepnie przez 3 miesiace znow tak jakby bylismy razem i znow mnie zostawil.Nie moge o nim zapomnieć choc wiem ze on juz ma inna.Macie moze jakies rady jak zapomniec bo to uczucie mnie niszy nie moge zyc.

Gość goginka
Rady??? Musisz niestety swoje wypłakać, przeczekać, powściekać się i poużalać nad sobą:(. Dobrze jest mieć dużo zajęć, przyjaciół którym można się wyżalać i którzy na siłę będą Cię wyciągać z domu. Dobrze jest zacząć znów o siebie dbać, zmienić coś w sobie, kupić nowy ciuch, książkę, dobre jadzonko, zapisać się na zajęcia sportowe, mieć wciąż wypełniony grafik:).

Gość ważnataka
Oj, ja leczyłam się 2 lata i jeszcze czasem za nim płaczę i tęsknię:(. Myślę, że tylko nowa miłość tak naprawdę wyleczyłaby mnie z tej starej:). Czego sobie i Wam życzę z całego serca!!! ❤️

Gość 14 lat
do zupelnego wyleczenia. Mimo to wpadlem znowu. I tak samo zle. Moze nawet gorzej. Narazie lecze to 3 lata i chyba tym razem idzie mi latwiej. Widac doswiadczenie w leczeniu sie z milosci przydaje sie nieco chociaz sa ciekawsze rozrywki.

Gość Piła
ja 1,5 roku bylam z nim 1 roczek plakalam pilam szukalam pocieszenia u innych i nagle zakochalam sie na zaboj w innym jestem z nim 3latka i terz po 4 latach rozstania z pierwszym sni mi sie i mam na miego ochote o co tu chodzi hehe