Kocham3lcië 20 Napisano 15 godzin temu Albo umawia się na seeks z alfonsem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 15 godzin temu Ja zaraz wbijam na saunę parowa i odpocznę sobie od ekranu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niepełnoszczupły Leszek 4 Napisano 14 godzin temu Lepiej to robić w second life niż w namiocie z obcymi ludźmi sprowadzanymi przez alfonsa z Maroko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 14 godzin temu Ja nigdy z nikim nie robiłem, a Alfonsa też żadnego nie miałem. Klaudiusz jest brudna i ma zanieczyszczona duszę, właśnie że uprawia seeks w grze z kolegami. Ja z nikim tego nie robię i nigdy nie robiłem. Jestem dużo czystszy od was 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 490 Napisano 14 godzin temu umow Alfa na lodzika, zrob mu prezent 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 14 godzin temu Zazdrościsz jej seksu z przystojnymi majętnymi Zenonami którzy wiedzą jak zadowolić kobietę tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 68 Napisano 14 godzin temu Smutno mi. Koleżanka powiedziała mi coś o tym facecie. Chociaż go nie kocham czuję się oszukana, ale dobrze że teraz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 68 Napisano 14 godzin temu Popłaczę i będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 14 godzin temu Ty musisz z parchatymi Bolkami i mudzinami jak pospolita szlora 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 68 Napisano 14 godzin temu Może gdy facet trochę wypije to nie wie co robi, ale nie mam zamiaru go usprawiedliwiać. Po co zawracał mi głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 14 godzin temu Niech Ci nie będzie smutno piękny kochany Klaudiuszu, Przemek Pravik jest tu zawsze dla Ciebie, on Cię bardzo mocno kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 68 Napisano 14 godzin temu Wolałabym pocałować się z Intercity. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 15 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, darkromance napisał: Może gdy facet trochę wypije to nie wie co robi, ale nie mam zamiaru go usprawiedliwiać. Po co zawracał mi głowę. Ty również zbytnio uczciwa wobec niego nie byłaś, tak że zamykam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 14 godzin temu (edytowany) zamykać to sobie możesz swój dziub frajerze z Wrocławia, jak ci klienci na dworcu pakuja pena do ryja Nie smuc się kochana Klaudio, taka piękna i cudowna dziewczyna jak Ty nie powinna się smucić. Edytowano 14 godzin temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 15 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: zamykać to sobie możesz swój dziub frajerze z Wrocławia Nie smuc się kochają Klaudio, taka piękna i kochana dziewczyna jak Ty nie powinna się smucić. Chyba trzeba będzie sobie z twoją babcia znowu porozmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Kocham3lcië napisał: Albo umawia się na seeks z alfonsem xD Potwierdzam że z moim alfonsem już jesteśmy umówieni na dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 68 Napisano 13 godzin temu Wiecie co to roraty? Poszłam rano, to był duży wysiłek bo musiałam wcześnie wstać i czuje się teraz jak grzesznik, bo ksiądz przez to gadanie wzbudza poczucie winy, ale przynajmniej się pomodliłam za chore dziecko koleżanki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 13 godzin temu 9 minut temu, darkromance napisał: Wiecie co to roraty? Poszłam rano, to był duży wysiłek bo musiałam wcześnie wstać i czuje się teraz jak grzesznik, bo ksiądz przez to gadanie wzbudza poczucie winy, ale przynajmniej się pomodliłam za chore dziecko koleżanki. Moi drodzy nie słuchajcie tego fałszywie religijnego podszywa ja prawdziwa Klaudia pracuje jako sexworkerka i jestem z tego dumna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 175 Napisano 13 godzin temu Chcesz żeby byli w porządku wobec ciebie to też bądź w porządku i innej opcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkromance 68 Napisano 13 godzin temu Byłam w porządku, nawet odcięłam się od znajomych z neta, z Moonem też nie gadałam aby mnie nie kusił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 2 Napisano 13 godzin temu A wiecie że w męcikale konie kują? ha hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uśpionaZzz 11 Napisano 13 godzin temu Kiedy mężczyzna kocha mężczyznę, nie powstaje nic sprzecznego. Zwłaszcza jeśli obaj mają c....a dużego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu (edytowany) Gadać to sobie możesz ale przypominam że ani Justyna ani babcia ani wy nie możecie mi nic zrobić, bo jestem dorosłym człowiekiem, a ja mogę zniknąć, że mnie już rodzina nigdy nie zobaczy a wy nigdy do mnie nie napiszecie, bo wyparuje Edytowano 13 godzin temu przez Kocham3lcië Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Kocham3lcië napisał: Gadać to sobie możesz ale przypominam że ani Justyna ani babcia ani wy nie możecie mi nic zrobić, bo jestem dorosłym człowiekiem, a ja mogę zniknąć, że mnie już rodzina nigdy nie zobaczy a wy nigdy do mnie nie napiszecie, bo wyparuje moga cie ubezwlasnowolnic i leczyc przymusowo ale maja na ciebei wywalone czekaja pewnie az zamarzniesz albo umrzesz w inny sposob i beda mialy spokoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu Kurde przed chwilą był pusty basen i było tak fajnie, sam byłem i sobie pływałem, a teraz się ludzie zlecieli i 5 osób nagle ehh Nie wiem czy zostać na pływalni i saunowac jeszcze do wieczora, i po 20 będzie pewnie znowu pusty basen czy wrócić do namiotu i sobie tam siedzieć i trenować perkusje xD Dobrze mi tam jest bardzo i fajnie się gra na moim padzie Yamaha i slucha muzyki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 13 godzin temu Nikt mnie nie może ubezwłasnowolnić, bo jestem dorosłym człowiekiem już, a nie małym dzieckiem, a leczenia się nie potrzebuję podejmować, bo jest ze mną wszystko w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Moja rodzina mnie kocha i regularnie wysyłają mi pieniądze na konto. A ty sribed odbij już i przestań mnie atakować. Pewnie zazdrosny o krejzi jesteś haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 29 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Kocham3lcië napisał: Nikt mnie nie może ubezwłasnowolnić, bo jestem dorosłym człowiekiem już, a nie małym dzieckiem, a leczenia się nie potrzebuję podejmować, bo jest ze mną wszystko w porządku. malych dzieci sie nie ubezwlasonowlnia bo nie moga o sobei decydoiwac ubezwłasnowolnia sie doroslych ktorzy nie potrafia sami kierowac wlasnym zyciem i sie np. nie lecza albo mieszkaja w namiocie i uwazaja ze to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SzloraWieczorna 60 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: malych dzieci sie nie ubezwlasonowlnia bo nie moga o sobei decydoiwac ubezwłasnowolnia sie doroslych ktorzy nie potrafia sami kierowac wlasnym zyciem i sie np. nie lecza albo mieszkaja w namiocie i uwazaja ze to normalne Ty se w ogóle zdajesz sprawę z czym się wiąże ubezwłasnowolnienie człowieka? Kto by to se na garba chciał wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcië 20 Napisano 12 godzin temu Uspokój się lipedz, to nie moja wina, że krejzi woli benne czy ziemniaka niż ciebie xD. Nie musisz na mnie wyładowywać swojej agresji xD Uspokój się albo zgłoszę cię doktora siengele, i zaaplikuje ci co trzeba a potem przypnie w pasy xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach